Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #649284

Igenis vizet az ózdi romák lakásába, igenis azonnali hatállyal alanyi jogú minimálbért a "nemzet hős anyjainak", igenis azonnal rendbe kell tenni a panelprolik szomorú sorsát! Amig ebben az országban több millió éhező gyerek van, addig a 280ezer bruttóval gazdálkodóknak kuss a neve, mert ők a Magyar Köztársaság megrontói, alja kispolgári csökevények, akik fejlődésképelenek, mert képtelenek a társadalom felemelésében gondolkodni!

Micsoda szemetek vannak, hogy nem fogják fel, hogy a 280.000 bruttót ezek a szerencsétlen honfitársaink csak álmodni tudják, amióta nincs vetésforgós játékgép a kocsmában, de főleg azóta, amióta a normális pénzügyi hitelezés is levadászás alatt van az esetükben, és nem engedik hogy a nemzet uzsorásai pénzhez és jóléthez juttassák őket!

Dr. ursi, te nem vagy méltó arra, hogy beleszólj ebbe a témába, te egyszerűen kiírtad magad a társadalomból, mert meglopod ezeket a rétegeket, igenis ideje, hogy áldozatot hozz azokért, akik a Magyar Köztársaság jövőjének gerinctelenségét képezik! Fejlődésképtelen vagy, elborít a pénz és ezért már fröcsögésbe mész át a nehéz sorsúak ellenében.

Hallgass csak Keg Jenőre és figyelmezz a szavaira, hogy ne érjen váratlanul az, amikor majd emlékeztetni fognak kötelességedre, a szegények megsegítésére! Vedd tudomásul, hogy ha nem lehetsz milliárdos politikus, akkor neked nem lehet jobb sorsod, mint az elesetteknek, mert ez a keresztény-szocialista szeretet alapja. Te fejlődésképtelen kispolgári csökevény, te... majd jól átnevelnek valamilyen táborban, hogy megértsed, hogy mi a jövő, te idegenszívű agitátor! Eljön még az a nap, amikor majd megtanulod a rendet, mert ha nem, akkor majd beleverik a fejedbe, vagy kívülről, vagy a szemeden keresztül.