Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #648974

Nem kérdés, hogy valóban nyereséget termel az uzsorás, a kérdés csak az, hogy meddig hagyják ezt neki. Az ilyen beszólogatások pedig nem éppen abba az irányba hatnak, hogy hagyják tovább azt művelni, amit eddig művelt.

Az pedig amit az utóbbi időben művel, az a bunkóságot már régen meghaladta:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/csanyi_ha_lovat_akarok_venni_nem_a_loval_targyalok_hanem_a_gazdajaval.187564.html

"Csányi: Ha lovat akarok venni, nem a lóval tárgyalok, hanem a gazdájával"

És ezt nem lehet kidumálni süket forradalmi lózungokkal. Mert ilyet csak egy bunkó TSZCS elnöke mondhat, de egy OTP elnöke SOHA. És egyetlen olyan ember sem mond ilyet, aki valaha komoly cégnél dolgozott, mert az alap etikett első szabálya az, hogy a konkurrens terméket, céget, ott dolgozókat nem szapuljuk, mert soha nem tudhatod, hogy mikor kerülsz velük üzleti kapcsolatba.

Ennek az embernek egyszerűen elgurult a gyógyszere, és már csak idő kérdése, hogy ez másoknak is leessen. Én már akkor szóltam amikor megmutatták a TSZCS elnöki irodát, hogy ki fog esni a kapa a szájából, de magam se gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan.

De gondolom a befektetőket ez sem érdekli.

Még.

Mert nekik fontosabb, hogy beszólogat a kormánynak is.

Nekem meg erről ez jut az eszmebe:

Ez tényleg megfizethetetlen. Minden másra ott a Mastercard.

Én meg hátradőlök, mert a meccs már a nyilt színen folyik és szemmel látható, hogy mennyire nem tetszik már az ötlet szinten sem a TSZCS elnöknek, hogy konkurrenciát kaphat a Takarékszövetkezetek integrációja folytán, ez neki már "nem lesz üzlet, mert nem uralkodhat". Akkor jöjjön a mezőgazdaság.

Lesznek még itt szép dolgok, én meg majd bekérem a pattogatott kukoricát és jövök ide is röhögni, hogy még mennyiszer magyarázzátok ki azt, amit művel :)