Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #648957

Én úgy vélem, hogy egy MAGYAR tőzsdei topicban a MAGYAR befektőknek fel kellene háborodni azon, és alsó hangon a fejét kellene követelnie ANNAK, aki arra használja fel a pozícióját, hogy a kormány ellenében agitáljon. Erre ugyanis semmiféle közgyűlés nem hatalmazta fel, de úgy tűnik, csak én vagyok finnyás ebben a tekintetben, hogy nem normális, ha egy tőzsdei cég a kormánynak megy neki, mert abból semmi jó sem sülhet ki.

Egyebekben más:

99,99%, hogy a TSZCS elnök az eladást PONTOSAN a Kúria döntése utáni időszakra tette, mégpedig azért, mert:

- ha a Kúria elmeszeli a devizahiteles pert TELJES EGÉSZÉBEN, akkor rally lett volna, de azonnal, vagyis jó kiszállója lenne,

- ha pedig a Kúria nem meszeli el a devizahiteles pert, hanem az OTP-t meszeli el, akkor baromi nagy negatív rally indult volna el, amiből időben tudott volna kiszállni.

A TSZCS elnök csak arra nem volt felkészülve, hogy "semleges" ítélet születik, azaz kvázi lebegve marad az ügy, ennek okán pedig semleges marad az árfolyam. Ezen ugyanis most baromi nagyot bukott, alsó hangon milliárdos vesztesége lehet attól, hogy "gyorsban szállt ki az ész helyett".

Szó se róla, én is morcos lennék, ha ennyit veszítenék a tőzsdén, de az bizonyos, hogy ezért nem a kormányba rúgnék bele.