Re: nincs cím
Előzmény: #648879Ez úton ígérem meg neked Turkoglu és mindenki másnak aki vágyja az általános érétkalapú ingatlanadót, hogy amikor majd az internáci marxista terroristák TÉNYLEG bevezetik az ingatlanadót a jelenlegi terhek FELETT, akkor én egy jó nagyot fogok rajtad kárörvendeni és minden egyes hozzászólásodra egy marha nagy röhögés lesz részemről a válasz, valamint az, hogy emeljék azt még tovább, hadd töröljék el az IPA-t, felezzék meg az EVA-t, elvégre, nekem az a sokszorosát fogja hozni, mint amit erre ezek után röhögve kifizetek.
Ilyen baromságot írni - hihetetlen.
Egyszerűen félelmetes az emberi hülyeség, amikor azt nem látják, hogy az önkormányzati kommunális adóztatás 20 éve létező jogszabály (az egy más kérdés, hogy eddig nem alkalmazták), mig az ingatlanadót EZEK UTÁN ÉS EZEK FELETT, EZEK MELLETT vezették be az internáci terrorista marxisták, csak azt a választások előtt eltörölte az AB. Vagyis nem ehelyett lett volna, ez nem annak a része lett volna, hanem az lett volna és ez is.
De tényleg hagyjuk, én ebbe többet nem szólok bele, maradjunk abban, hogy nekem mindegy, mert én ki fogom tudni fizetni, de jót fogok majd rajtatok kárörvendeni, amikor majd bevezetik, hogy "megérdemeltétek elvtársak", így kell ezt csinálni.
Amilyen hülyék a magyarnak látszó emberek, úgy tűnik, tényleg kell nekik az, hogy megtapasztalják, hogy a hülyeség csak egy forumon megy el, az életben nem, aztán majd visítanak mint a szopósmalac, hogy "nem erről volt szó". Akkor majd jönnek azok, akik nem tudják kifizetni, akkor majd jön az észosztás, hogy ezért nincs hitelezés, akkor majd jönnek az ingatlanosok, hogy ezért dől be az ingatlanpiac, én magasról fogok rá sz@rni.
Tudjátok mit? :)
Tényleg zavarjátok el a Fideszt, agitáljatok az ellenükben, szereztek nekem pár jó évet a polgárháborúig, valószínűleg meg fogja érni, hogy akkor minden egyes lápmavason egy internáci marxista fog lógni és többé nem rúgnak labdába errefelé. Én már úgy várom burány búráját a tv-be, úgy hiányzik nekem a libaklubb, úgy hiányzik a csupa bukott alak, hogy azt el sem tudom már mondani. Csupa öröm és bódottá lesz, amikor majd azt olvasgatom, hogy miért nem az történik amit ígértek, miért nem lett eltörölve egy adó sem és hogy miért emelgetik tovább az adókat, hogy miért kell az Imperial Monetary Forcest behívni és hogy ennek okán miért kell több adót fizetni.
Szóval, ezentúl én tapsolni fogok annak, hogy legyenek végre visszahozva, mert ezek szerint még nem tanultak eleget a magyarnak látszódó emberek, még mindig hisznek az idegeneknek, a kossuth forma hazaárulóknak és még mindig képesek niemandokra és magyargyűlölőkre hallgatni.
Hát ha a nép ezt akarja, hát legyen.
Egyebekben pedig, ez itt az OTP topic lenne továbbra is, és én is csak azzal kívántam hozzászólni ehhez, hogy hihetetlen, hogy még mindig a hitelképtelenek hitelezésében képzelik el a jövőt. Egyszerűen elképesztő, hogy mennyire nincs színvonal pénzügyekben Magyarországon és hogy mennyire a hülyeség megy és hogy mekkora igény van erre.