Re: nincs cím
prospero Előzmény: #648230Ha választani kell, hogy minek hiszek...a 2013-as költségvetési törvénynek,ami közzé van téve a ksh honlapján vagy a egy újságírónak akkor Te mit fogadsz el hitelesnek...nyilván it az újságíró handabandázik
.. ne haragudj...nem csoda, hogy téves következtetéseket vonsz le folyamatosan ha a tényeket nem ellenőrzöd... egyébként én 2012 kiadási főösszegéről írtam...a tény adatról...amit nyugodtan ellenőrizhetsz a ksh hoonlapján 2013-mal együtt...ksh/pénzügyek/idősoros éves adatok/költségvetés kiadásai...most nem tudom linkelni, mert mobilról írok...de ez alapján megtalálod...a cikkben mindössze 3500 milliárddal szerepel több...
De különben is mondtam már Neked, hogy ne vádaskodjál...múltkor azzal,hogy pogány vagyok...most azzal,hogy hazudozok folyamatosan...én nem hiszem azt, hogy ide bármit beírok az nem lesz leellenőrizve általatok...akkor minek írnék olyat ami cáfolható? Nem számolva a tévedés jogát ami mindenkit megillet...de jelen esetben szerintem Te tévedtél,mert utánajárás nélkül elfogadtad a maszlagot! És pontosan ezért kell leírni az igazat itt is..
Mert sokan fals információkból tájékozódnak..
Tehát csak hogy világos legyen...a15500 milliárdos kiadási főösszeg hazugság 2013-ra!!!
.