Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647812

Érdemes elolvasni a cikket végig!!

Erről a témáról ma reggel láttam Ri(kom)csi TV-ben egy beszélgetést. Egy meglepően értelmes szőke nő(ráadásul nem is volt csúnya, ugyancsak fél füllel láttam.. :-), nagyon szépen elmesélte a helyzetet.... azt tudom mondani Balog izének, hogy mehet a jó ku...

„saját bőrükön nem érzik, hogy Magyarország jobban teljesít”. Jelenleg ugyanis egy bölcsődei kisgyermeknevelő – akinek felsőfokú szakképzettsége van – több évtized munkaviszony után átlagosan havi nettó 71 ezer forintot keres, ami a szakmunkás bérminimum összegének felel meg. Az illetményeiket 2008 óta nem emelték, ráadásul sem az iskolázottság, sem a ledolgozott évek nem számítanak, szinte ugyanazt a fizetést viszi haza mindenki, ami – érthetően – bérfeszültségeket okoz."

"A miniszter ugyanis – miután azzal a fordulattal indít, milyen csalódottan olvasgatta nyílt levelüket – részletesen kifejti, a kormány mely intézkedéseinek örülhetnének a bölcsődei gyerekgondozók. Balog Zoltán már bevezetésként az elmúlt 8 évre hivatkozik: szerinte a szociális területen dolgozók bére az előző kormányzati ciklusban csökkent „nemcsak reálértékben, hanem nominálisan is a 13. havi jövedelem megszüntetésével”. Ezzel szemben a jelenlegi kormány megőrizte a béreket, méghozzá „a nemzetközi nyomás ellenére” – írta a tárcavezető az elégedetlenkedő bölcsődei dolgozóknak."

Kiemelném!!! Ezzel szemben a jelenlegi kormány megőrizte a béreket, méghozzá „a nemzetközi nyomás ellenére”

Tehát a nemzetközi helyzet fokozódik elvtársak!!! Az ejú hatalmas nyomás alá helyezte a kormányt, hogy NE TEDD!!!