Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #647333

Az az igazság, hogy ezt a történelem topicba szántam betenni, mert ezt én sem tudtam eddig:

http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-577885

"A hirosimai ipari létesítmények ellenben szinte érintetlenek maradtak, és a hadiüzemek dolgozóinak jelentős része túlélte a robbanást."

Vagyis szép sorban derül ki, hogy az atombomba ledobásának nem is volt célja a hadiipar megsemmisítése, sőt mi több, valójában a háborúért dolgozók maradtak életben, vagyis egyértelműen [védtelen!] polgári célpont támadása volt a cél, ami az akkor már érvényben lévő nemzetközi jog szerint:

soha el nem évülő emberiség elleni bűntett

Amiért a nemzetközi terrorista állam a mai napig felelőségre vonható lenne, akárcsak a nemzetközi terrorista anglia, amely a nyilt város, Drezda polgári lakosságát és menekültek százezreit (köztük megszámlálhatatlan zsidót) puszítottak el a legkegyetlenebb módszertannal.

Tehát megy a terelés a témáról, hiszen "csak" 70 éven át lehetett fenntartani annak az ostobaságnak és hazugságnak a cukormázát és látszatát, hogy ezek a nemzetközi terroristák voltak a "jók" és minden náci volt a rossz, és minden német (inclusive magyarok) náci volt, és hogy a nyilasok és a magyarok ugyanazok.

Ma már repedezik ez a cukormáz, de próbálják folytatni.