Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Ferenc pápa: Ki vagyok én, hogy ítélkezzem a melegek fölött?

Előzmény: #645710

Kedves Fosmaster, a TV-ben hallottam a Pápát, így angolul is értettem amit mondott és a magyar felirat sem volt ezúttal katasztrófális. Teljesen világos volt, hogy miről beszélt, egyebekben pedig az origot nem is olvasom.

Az, hogy te nem tudod felfogni, hogy a szexuális orientáció NEM BŰN az egyház szerint, az nem azt jelenti, hogy a homoszexualitás rendjén való lenne. Nem véletlenül hangsúlyozta ki a Pápa azt is, hogy a gyerekekkel szemben elkövetett bűnök szörnyűségek, gyalázatosak, egyebekben akkor is, ha a nemi orientáció rendben van.

Arról meg végképp nem én tehetek, hogy képtelen vagy felfogni, hogy udvariasan felkérte a hasonszőrűeket arra, hogy jelen ügyben kapcsolatban (értsd egyház és a b*zik) fogják be a pofájukat és ne akarjanak abból hasznot húzni, hogy ezzel akarják magukra terelni a figyelmet és sértült egójukat kicsit kiemelni az átlagból.

A cölibátushoz megint hülye vagy, de sebaj - hiszen nem csak a papoknál szabály, hanem például az apácáknál is, hogy nem élnek nemi életet -, egyebekben pedig azt írtam, hogy aki ismeri a cölibátust, az pontosan tudja, hogy mit ért rajta az egyház: Azt, hogy nem az a baj ha egy pap szelemes egy nőbe, hanem ha megb@ssza. És pontosan ezt írtam, csak igazhitű nemzetközi terroristaként megprólod megint a süketelést, hogy az nem volnatkozik az átlagférfira, miközben én nem is írtam ebben a kontextusban az átlagférfiról, hanem arról, hogy mit jelent a papok esetében is a cölibátus.

Nos ez pedig:

"a keresztény tanítások különféle értelmezéséről (ami természetesen eltérhet a katolikus, vagy egyéb keresztény egyházakétól)"

Már az undormány maga, hiszen jelen esetben a Pápa beszédéről értekeztünk, amelyre nézve más felekezetek, a Pápát el nem ismerő keresztények véleménye k*vára érdektelen.

"Erre szerencsére most nem fog sor kerülni, ugyanis részemről a pápa mondanivalóját idéztem"

Egy nagy büdös l*****t idéztél Fosmaster, te szokásosan a beteg agyad és a feltűnési viszketegségednek megfelelő részeket ragadtad ki abban a kontextusban, hogy "hurrá, már a Pápa szerint sem baj a b*zulás", és most is masszívan tartod magad ahhoz, hogy neked jogod van ebben az ügybe beleugatni, annak ellenére, hogy már a Pápa is jelezte, hogy ideje lenne a hasonszűrű hatásvadászoknak leszállni a témáról.

Egyebekben: "Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, ugy érdemes.". Te nyilvánvalóan jól dolgozol, de most megint baromira beégtél.