Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #643854

A legdöbbenetesebb ugye az, hogy pont ott volt egy kamera. Azt pedig végképp nem értem, hogy ha a diszpécserek tudták, hogy veszélyes kanyar jön, akkor miért engedték a gyorshajtást? A pálya szerintem nem alkalmas ilyen sebességra kanyarban, én azt látom a képen, hogy egyszerűen egyenes vonalban akarna tovább menni az első vagon, leugrik a sinről (még össze is rogy közben) és utána mivel nem szakad el a kuplung, ezért lerántja a mozdonyt is, illetve természetszerűleg maga után rántja az egész szerelvényt az első vagon.

Robbanást nem látok, minden homok, illetve felsővezetékhez csapódás jóval az után történik, hogy az első vagon negyszerűen leugrik a sinről, mert nem bírja bevenni a kanyart.

Tipikus "kisodródásnak" tűnik a felvételek alapján.

80 vs 190, azért ez brutál gyorshajtás még autoval is, senkinek nem tűnt fel a vonaton, hogy "mintha" gyorsabban mennének? Vagy megint kiderül, hogy egy Schettino esetről lesz szó, hogy mindig mindenki túl közel ment a partokhoz és ezért már senki sem szólt, de az első balesetet szenvedőn akarják elverni a port?