Re: Kritizálta a nácikat, Hitler kivégeztette
Dénes Előzmény: #642393Megpróbáltam óvatosan beírni, részt vettem ezzel foglakozó könyvekben...
Értelmetlen, mert hosszú és nem lényeges, de alapvetően befolyásolja az ember hozzáállása.
Ha Te ki tudod jelenti és írni, hogy Hartmann semmivel sem jobb vadász, mint az az amcsi ki 10 gépet lőtt le (Hartmann több mint 30szor ennyit), pont a számok miatt nincs értelme vitatkozni, amit te kértél rajtam számon.
Az, hogy a bejövő amerikai pilóták nem találtak célpontot ez új és érdekes megközelítés ezzel védekezni.
Elárulom 42 júliusában is voltak MÁR USA gépek a Földközi tengernél,......
Sok mindent nem lehet mérni egy háborúban(ki jobb katona, stb), DE a lelövési statisztika viszonylag követhető.
Mint máshol is itt is lehet belekeverni dolgokat, de az egész listát megkérdőjelezni érdekes. (angolok sem teszik...)
"németfanok" "a német übermensch bizonyítékaként"el Te hoztad erre a beszélgetést........ Egy sima listát, ami még a brti légierő is nagy tisztelettel elfogad, hála isten ők nem úgy állnak hozzá mint Te.
"ez sokkal inkább a körülményeknek és nem a tudásának köszönhető"
(azért nem állok messze valószínűleg, hogy te nagyon nem szereted a németeket...:))) )
Semmi baj, németfan és német gyűlölő kell mind a kettő. :)))
Szia !