Re: nincs cím
Előzmény: #639932"Ott a gondom tudod, hogy a részleteken fenn tudok akadni. Ha olvaslak és találok egy olyan dolgot ami tárgyi tévedés akkor kész. :)"
Tudom, én meg úgy vagyok ezzel, hogy nem érdekel egy-egy tárgyi slendriánság (pláne amikor hatásvadász stílusban fogalmazok), mert nem lényegesek, ha maga a rendszer így válik láthatóvá. A rendszer ugyanis a lényeges, amibe szépen illeszkedik minden és számomra ez a lényeges, nem pedig az, hogy szőrözzek minden apró részleten. Arra ott a Mastercard :) Nem bírom a szőrszálhasogatást, azt meg főleg nem, amikor a fizetett bértollnokok ezekre ugranak rá és ezzel akarják a rendszerszíntű összefüggéseket cáfolni, mondván, hátha másnak sem esnek le ezek a dolgok és így mégsem kötik fel őket adódó alkalommal.
"Addig még oké, hogy a fidesz megvéd a nem tudom kiktől. Ez hitéleti kérdés."
Ez most mégis hogyan jött ide? :o
"De számok , és ki kivel hogyan párosodik a jegybanki mérlegben :) és egyéb nyalánkságok az már nem hitéleti kérdés."
Csakhogy a probléma az, hogy a kreatív könyvelést végző marxisták pont azt művelték, hogy többfelé szedték ugyanazt a folyamatot, hogy ne legyen átlátható, ezáltal úgy hamisították meg az adatokat, hogy az összefüggéseket ne lehessen könnyedén észrevenni. Ezért mondom, hogy nem érdekel, hogy mit hazudoznak össze errefelé is az agit propaganda osztályról, ugyanis jól látható, hogy minden szavuk szemenszedett hazugság, ami csak azért hangzik el mocskos bűzhödött szájszervükből, hogy lejárassák azokat, akik gondolkodni akarnak, mert annál veszélyesebb a fanatikus marxizmusra nézve (mint egyetlen más diktatúrára nézve sem) nincs.
Naszóval, ha a jegybanki mérleget elválasztod az országtól, illetve a jegybanki mérleget és a tartalékot ANNAK A FINANSZÍROZÁSI költségeitől, akkor pontosan az a hazugság adódik eredménynek, amit te is oly bőszen szoktál felmondogatni. Én ezt értem, nem is remélem, hogy te ezt megérted, mert ez másfajta gondolkodásmódot igényel, ez különböző rendszereken való átlátást és nem csak a főkönyvben való megállást jelenti. Éppen ezért csak annyit mondok, tudod:
BEEP :)