Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Keg-very up

taresz Előzmény: #635438

Tisztelt Részvényesek!

Van a topiknak néhány olyan személy, aki nem idevaló. Nem tudom, hogy sértődött ex alkalmazottak, vagy csak kárörvendő rosszakarók, SJ klónok, esetleg rosszindulatú nyuggerek.

Engem, ami nagyon zavar, hogy van itt egy HAMIS PRÓFÉTA, aki rendszeresen hirdeti az igét, magát nagyon-nagyon sokra tartja, és rendszeresen próbál megvezetni-félrevezetni másokat. Nem másra gondolok, mint a Kárpátok Nobel-díj várományos technokrata géniuszára.

Most elég vulgáris leszek, de egy régi mondóka jut róla eszembe, amely az ars poetica-ja is lehetne és elég világosan igaz módon írja le a tevékenységét: „Gyertek ide gyerekek, babot szartam, egyetek, jól kibasztam veletek!”

Az Én képével komoly bajok vannak, magát isteníti-sztárolja ami igencsak visszataszító. (már-már orvosi eset)

A Keg múltja olyan amilyen. Az Lpg jó üzlet, a cég árbevétele nő, a cash flow helyzete javul. Véleményem szerint 90% a valószínűsége, hogy minden komoly megrázkódtatás nélkül fejlődési pályára áll. Aki csődöt vizionál az vagy idióta, vagy más szándékok vezérlik (esetleg olcsón akar részvényt venni). Tény az is, hogy a gazdasági környezet nem a legjobb, Európa nem tudja kezelni a válságot, Mon a kormány tevékenysége teljességgel kiszámíthatatlan… de itt elterelődne a téma, hagyjuk.

Minden Magyarországon tevékenykedő cégre ugyan azok a szabályok vonatkoznak, a Keg-re és a konkurensekre is. A mostani helyzet pozitívan is elsülhet a Keg számára, ahogy azt technokrata barátunk is rendszeresen fejtegeti.

Az árbevétele javul-emelkedik, a gondot a romló gazdasági környezet (rezsimizéria) valamint a korábbi vezetés húzásai okozzák.

Egyébként Tisztelt Géniusz, hiába vesz fel randi-bugyit, hiába rúzsozza magát, hiába vesz fel csinos szoknyát, vonzó a többségnek sosem lesz…(képletesen értem)

decorum