Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #633851

"Kedves Decorum! Ön egy talán fizetett(??) szarkeverő akit -ügyes szokásához hiven - valószinűleg éppen arra használ(hat) a KEG jelenlegi vezetése ,hogy elleplezzen két-három dolgot! Az MGY-PI nagy igéretekkel szembeni hatalmas impotenciáját( értsd deficitet és tőkecsökkentést- ez hány milliárd ?) és megfeleltetés elodázását az apportokról,amelyek hozzájárultak a kisrészvényesek kirablásához.A hamis állitás bűn és ilyen az ön apportos állitása ,mivel én 400 ért adtam(adtuk) el ,amit MGY megtunningolt a Phyl felé )örzöm a jelentést ) Aztán láthatóan Ön egy analfabéta a high-tech kategőriában ,különösen ,ha azt hiszi ,hogy pl csak az Apple lehet az. High-tech bőven van a gáziparban is, ezért kaptam anno innovációs elismerést a Parlamentben .. ...Igen tudatában voltam,hogy dilettáns ( értsd nem szakmai ) vezetéssel biró cégben - persze eltávolitásomat követően !!!- gondok lehetnek és jobb,ha eladom a részvényeim,amit az idő csak hússzorosan igazolt. Miért nem arról ir ,hogy MGY a lufival hogyan nyúlta le a kisrészvényeseket a most karcsúsodott birodalom milliárdos értékvesztésével és a további milliárdos ott lebegő . még le nem irt - értékkülönbözettel.Benne van a jelentésekben , miért nem olvassa Igy még annyi sem marad amennyivel tőlem anno elvitték .Jó , nem ? Szóval próbáljon az arcával végre tükörbe nézni,mert az igazság kiderül (talán Önről is ...)és az is ,hogy ki alkoholizál talán kétségbeesésében .Nem Ön lesz a következő IT feljelentő a KEG ellen ?

Ja , és a 2 év végkielégités 20 évi KEG munkaviszony , épités és 5 éves érvényes munkaszerződés mellett köszönő viszonyban sincs az iparágban szokásos értékekkel.Különösen ,hogy eddig (még) nem épitettem meg senkinek a KEG kistestvérét, pedig talán ez a legbölcsebb dolog,amivel tovább léphetek . Persze ami késik nem múlik...Na jó estét arc nélküli Decórum ! Dr SJ

sunwo"

"A hamis állitás bűn és ilyen az ön apportos állitása ,mivel én 400 ért adtam(adtuk) el ,amit MGY megtunningolt a Phyl felé )örzöm a jelentést ) "

oh, van ilyen papír és még nincs a rendőrségen??? :)