Re: Sönci ma este elhozta bemutatni a kölykeit.
Ibiza Előzmény: #633875akiket felsoroltam azok is töketlenek ,)
nem kell csinálni semmit..az élet hozza a dolgokat.
Majd a nagymacska is elveri onnan őket ha újra gyereket akar..új területre mennek esetleg bekuncsorognak valahova, választanak valakit...oszt vagy összejön vagy nem.
Egyszer szálltam be kocsiba oldalról éreztem néz valaki..egy kismacs volt.. tőlem kb 5-6 méterre de egyfolytában nézett.. fordultam a kocsival egyszer csak ott volt az út közepén..elém került..rádudáltam meg sem moccant..csak mosolyogva nézett (nem vicc) na mondom kiszállok elrakom..de egy fital bőrke jött látta szitut megfogta macsekot elvitte..de az folyamatosan engem nézett..de akkor már aggódott otthagyom...sajnáltam.
Én szeretem kutyát macskát is..(meg minden állatot)ha lenne házam tartanék..de lakásban max halat.
fateromék a telken nyomatják anyukámmal márciustól november elejéig.. ott van nekik madaraik..megismerik a hangjukat ha nem figyelnek bemennek a házba..úgy szól hogy adjon neki diót..(erdei pinty) ha hintaágyon fexik a feje elött lebeg vegye már észre..volt egy öreg madár..már vagy 6-7 évig odajárt faterékhoz..este bekéreckedett a házba.. faterék beengedték megsimogatták adtak neki kaját vizet..reggelre meghalt.
Volt egy fecske ami bejárt a szobába..tavasszal az első útja anyukámhoz vezetett..(érdekes mód akkor jött amikor anyukám édesanyja meghalt) felült a karnisra.. onnan szólogatott..máshol fészkelt de amikor kikeltek a fiókái elhozta megmutatni a szüleimnek..ősszel mielött elment elbúcsúzott.
Bosszant amikor tudósoknak mondott f@szok azt mondják állatok ösztönlények..komoly kapcsolat lehetséges ember állat között.