Re: nincs cím
Előzmény: #632230És milyen piszok nehéz rájönni, hogy ez valójában ugyanaz és az a zavaró benne, hogy különbözőnek láttatják...
"Nem volt hurráoptimista,, csak annak tűnt. "
Inkább azt mondanám, hogy azt nem bírták elviselni a lúzerek és mutyizók klubbjában - akik csak az internáci ügyeskedésre építő marxista rendszerben tudnak érvényesülni -, hogy én még ez alatt a kormány alatt IS optimista tudok lenni és tudok örülni a jó híreknek, ami jó az országnak: Hiszen ezt ők fel sem fogják, nem is értik, amiből nekik nincs személyes haszon, amiből nem lesz nokiás doboz, az csak rossz lehet. Ők csak a saját hasznukat nézik, de annak sem tudnak örülni - én meg másnak, az ország sikerének is tudok örülni akkor is, ha nemhogy személyes hasznom nem származik belőle, hanem adott esetben személyesen az én számomra még csak nem is jó a változás.
Ők semminek sem tudnak örülni, mert nekik semmi sem sikerül és egyre kevesebb sikerül, ahogy a rend és az állam erősebb, és innentől jött az a végtelenül undorító kampány, ami belekezdett abba, hogy aki optimista, az csakis csicskása lehet a rendszernek, mert mindenki más csak szenved, és drámának kell megélnie az életet.
Beindult a lejáratókampány, pusztán azért, mert "másképpen gondolkodó vagyok" és ugye tudjuk, hogy a "liberális és demokrata" eszmék habzó szájú képviselői számára ez a legnagyobb ellenség, egy olyan gondolkodó lény, aminek önnálló gondolatai vannak, mert az veszélyes rájuk és az ő világuk egyeduralkodóságára nézve.
A legeslegfínomabb megfogalmazás az, hogy a vesztes pesszimistákat semmi sem irritálja jobban, mint egy olyan ember, aki megingathatatlanul optimista az ország sorsát illetően. És már meg is jön a dögöljön meg a szomszéd tehene, illetve a "magyarnak csak pesszimistának szabad lennie és fejét lehajtania effektus": FEL SEM MERÜL BENNÜK, hogy lehetnének optimisták, a párt kiadta az ukázt, hogy a magyaroknak sz@rul kell magukat éreznie, ők meg hithűen tesznek is azért, hogy nehogy véletlenül felemeljük a fejünket.