Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #630418

Scipio,

fogalamam sincs ki az akit említettél, én ami példákat hoztam fel azok kizárólag müszaki fikusi aspectusból merültek fel-

.

a tigrisre lásd tozsdenyiulnak az idézetet.

.

Ami radart illeti bizony sorsdöntő volt, ahogy az amcsik légifölénye is a német légterek felett , már amikor az amcsik keményen beszálltak, ebből is következett az anyagi technikai fölény a harctereken , az h nem volt semmilyen eszközből a németeknek elég. Tehát fordítva ültök a lovon tozsdenyullal. Radar nélkül nincs se légierő se légvédelem ezek nélkül nem érnek a repülők egy kalap sz@rt sem, értelmezlen összehasonlízgatni őket. Ez így volt már a II vh-ban is és így van ma is nem véletlen h az amcsik az iraki meg szerb meg líbiai afgán stb. bombázást mindig a lopakodókkal indítják teljesen megsemmisítve az ellenség légvédelmi rendszerét praktikusan a radarjait meg ami még hozzá kapcsolódik.

.

"Atomban nem jártak a szövik előtt, legnagyobb jóindulattal is fej-fej mellett"

.

Hát ez nagyon vicces állítás, ebből látszik h abszolut nem értesz hozzá úgyhogy ezen ne is vitatkozzunk mert értelmetlen. Ha érdekel esetleg nézd majd meg h a témában kik kaptak fizikai nóbel díjat és hol dolgoztak.

.

Ami az időszakokat illeti persze h a németek az elején le voltak maradva hiszen az I vh szerződés miatt nem is lehetett hadseregük, amit aztán Hitler így úgy megkerült de az akkor se ugyanaz mintha előtte 10-15 évigg fullban nyomnák a felfegyverkezést.

.

A magam részéről zártam a vitát.