Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #629574

sok, nagy szám a 320 millió, de ha abból 270 millió nálad van, máris elég kevés....

nem csak a bét-ben kell már gondolkodni... re: xetra, frankfurt

meghallgattam a 2 riportot, és tudom, hogy tp-vel is beszívtuk az ilyen szép jövőt kecsegtető beszédei után, de ez a fickó nem tp, nem egy alkesz, biztos nem egy szent, úgy gondolom előre elterveztek mindent, ez a névváltás, profilváltás is beletelt 1,5-2 évbe, amióta Hudek bekerült, azóta van itt az epeh-birodalom. nem holnap lesz ez 200, de a következő 2-3 évben miért ne lehetne?? ha nem trükközik el a számokat, és valóban a teljesítmény és a nyereségesség lesz fontos, akkor még jóra fordulhat itt nekem is a sok éves beragadásom. Minden sz*rral lehet többszörözni, akkor egy megújult, letisztult papírral miért ne lehetne??

Fuso mivel lesz jobb?? ott megvolt a story és mi lett belőle? kilopták a céget... az most egy phylaxia 2.... A keg szétlopva, a genya f.a. felé száguld, most épp +20%-kal naponta, est média szétlopva, panny? Isten tudja mi lesz vele.

Opimus miért ne lehetne jó? ha ugyanazt akarnák kár volt nevet váltani és az arcukat és nevüket adni hozzá... arra jó lett volna tp is.