Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #626418

Basszuskulcs, ezek tényleg hazudnak reggel, hazudnak délben és hazudnak este, tessék a bizonyíték:

"A Bizottság közleményének Magyarországgal foglalkozó részéből kiderül, hogy az EB szakértői figyelembe vették a legutóbbi magyar intézkedéseket, melynek hatására 2013-ra 2,7%-os, 2014-re pedig 2,9%-os deficitet várnak. Vagyis az előrejelzési horizonton a magyar költségvetési hiány az elvárt 3%-os szint alatt maradhat - állapítja meg a dokumentum."

B@sszák meg, amit most bejelentettünk az maga volt a KAMU^végtelenen, ez akkora semmi volt, hogy hihetetlen, erre "hirtelen" a csomagot messze meghaladó módon csökkent tőle az adósságszintünk? Véletlenül pont a MAGYAR KORMÁNY kormány által jelzett szintre? Pont 2,7%-ra?

Wazze, ez kész, ez egyszerűen a következő (elfogtam a levelet):

"- Orbán Viktor? Itt az eu.

- Igen, én vagyok.

- Először is a k*va anyátokat ti ****ok. De hagyjuk a fínomkodást. Mennyi legyen a százalék, amit látni akartok, hogy nyugi legyen és ne csináljátok tovább a forradalmat? Legyen 2,5% idénre és jövőre is?

- A tiétekbe is. Majd küldünk jó kemény magyar lóf@szt. Nekünk a 2,7% egyébként megfelelne idén, jövőre mindegy, csak ne legyen 3%.

- B@sszad meg, legyen annyi, jó, beírunk idénre 2,7%-ot, jövőre 2,9%-ot, rendben?

- Rendben.

- Anyád!

- Tiéd!"

Ennél magasabb színvonalú számítással nem jöhettek volna ki ezek a számok.

Vagyis ha ez igaz, AKKOR EDDIG GÁTLÁSTALANUL HAZUDTAK, mert csak hazugság lehetett az ennél magasabb hiány vízonálása, mert semmi, de semmi sem változott, amitől változnia kellett volna a számoknak.

Vagyis terrorisztán meghunyászkodott, feltétel nélkül kapitulált és elfogadta a számainkat. Ez annyit tesz, hogy el vagyunk engedve, mert mi nem csak lázadunk, hanem meg is tudjuk oldani a problémáinkat, azt pedig nem szeretnék, ha ezt más is eltanulná tőlünk.

MOST pedig nekünk okosan, CSENDBEN kell lenni és szépen elkezdeni építkezni mind a jelenünket, mind a jövőnket, mert akkor BÉKÉN FOGNAK HAGYNI és ez valami olyan kincs, amit meg kell becsülni.

Emellett természetesen elvárom, hogy ne csak a szavak szintjén tartsuk be a 3% alatti hiányt, hanem kőkeményen, és továbbra is elvárom, hogy az Alkotmányba írjuk bele a 3%-ot úgy, hogy az adósságszint NEM növekedhet és úgy, hogy a lakossági terhelés részaránya sem növekedhet a vállalatok javára.

És hogy a régi viccet idézzem: Innentől kezdve én már csak egy kávét kérek. Megyek is csinálok egyet magamnak :)