Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2013.05.24.

tozsdenyul Előzmény: #625755

"Beidéznéd tőlem, hogy hol ejtettem ki a marxizmus szót, azt "hogy a centralizáció jó", "a FIDESZ jó és mindent jól csinál", stb. Csak a hitelességed kedvéért. ne tűnjön úgy másnak hogy rágalmazol!"

Kérlek, ezek azok amiket te idéztél, mondván "pontosan":

"Amikor meg kimutatódik, akkor ezért a "centralizációt" okolja a hülye, pedig csak az igazságbeszédről van szó. Egyszerűen ennyi adósságot képes az állami-önkormányzati AZAZ NEM VERSENYSZFÉRA(!) felhalmozni, és ezt a káoszt ilyen kuplerájban csak a centralizáció oldhatja fel."

"Természetesen az EGYENSÚLYT meg kell találni, tehát a túlzott centralizáció sem jó, ahogy a túlzott decentralizáció sem, de abban az állapotban, amit leginkább az őskáoszhoz lehetne hasolítani, nem lehet kérdés, hogy centralizálni KELL."

Továbbá, amit konkrétan te írtál:"Hogy az állam alegységeit (kiskirályságait by _AT_) centralizálják az nagyon is jó dolog."

de egyébként kívülállóként teljesen úgy tűnik, hogy egyébként is egyetértettél AT mondandójával, én kérek elnézést, hogy nem tudtalak leválasztani róla, holott annyira elkülönültök.

"Well, ebben az esetben veled értek egyet és szokásosan hülyének tartom Vakmajmot :)"

"Hallod _AT_? Ha a fidesz vagy bmelyik párt így akar centralizálni, ahogy brüsszelben akarnak, hogy vágjuk le az egészségesek féllábát és adjuk oda azoknak akik felelőtlenségük miatt lettek féllábúak, akkor az nagyon rossz, és meg kell akadályozni!"

Hiszen annyira mást mondtok, és annyira nem értetek egyet, még egyszer én kérek elnézést, hogy te bármikor állást foglaltál volna, a tekintetben, hogy a centralizáció jó, de az is egyértelmű, hogy a még radikálisabb centralizáció jó, és ráadásul marxizmustól is távol áll című gondolatokat elindító AT-től teljesen eltér a véleményed...

Ezért fejezem be, mert azt sem tudod mit írsz korábban.