Re: nincs cím
Előzmény: #625549Nekem ingyen sem kellene, mert ha Breintlinget akarnék venni, akkor megvenném használtan, de bevizsgáltatottan (tudod, hülye márkaszervizes logika ;) ), mivel az sem egy drága dolog - százezres nagyságrenben van akár új Breitling is. Ezért nem értem, hogy minek belőle hamisítvány.
Nem mondom, hogy ha valaki egy Patek Philippe SkyMoont:
vesz meg, azt még megértem, hiszen ez egyrészt nem valószínű, hogy bárkivel szembejönne eredetiben az utcán (tehát tudható, hogy hamis) már csak az ára miatt is, de egy olyan óra esetében, amit egyébként bárki(!) megvehet akár újonnan, akár használtban, abból minek hamisítványt venni? Ha annyira tetszik, vedd meg eredetiben, de ez olyan... izé. Ez olyan, mintha venne valaki valami kínai csoda motort körberagasztana drága(!) matricaszettel, mely szerint az egy Kawasaki.
Te mekkorát röhögnél azon, aki ezzel a motorral úgy állítana be, hogy "ez igazi, látod, rajta van a felirat"? És ha tényleg meg akarná magyarázni, mi lenne utána a gondolatod róla? A lúzer alsó hangon súrolná azt, hogy minek tartanád, aki komolyan gondolja ezt a fajta "megengedhetek magamnak egy Kawasakit" logikát.
És nem hiszem én azt, hogy komolyan elkezdenéd neki magyarázni, hogy "miért nem Kawasaki valami attól, hogy az van ráírva".
Pedig adott esetben a Csung-Cica-Ming motorgyár Micsu-da-fa-SZ típusának OM verzióját meg is néznéd, mert az érdekes, mert olyat még nem is láttál. Sőt, ellenállhatatlan vágyad is lenne a kipróbálására, mert "milyen lehet az"? :)
Node Kawasaki felirattal legfeljebb egy mély undor jönne ki belőled és még a sört sem fogadnád el onnantől kezdve az illetőtől.
Vagy tévednék? :)