Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #623007

Én még tanultam a "százezer rabszolga építette" a piramisok című történelmi tényt, ahogy azt is, hogy a Nagy Piramis nem az első volt, aztán a mai napig olyan butaságokat olvasok, hogy egy KhuFu nevű személy építette és hogy a nagy kamra sírkamra. Pedig már vannak ennél sokkal jobb elméletek, csak azok még "sci-fi"-nek vannak kinevezve. Aztán majd egyszer az lesz a valóság, ahogy mára már nevetségesnek tételezik fel a történészek is a százezer ember építette a piramist című tananyagot.

Egyébként, számos ilyen dolog van, ez itt off, de példának jó: Valamelyik nap éppen láttam a hiradóban azt, hogy valami pécsi doki elkezdi KOMOLY(!) arccal a TV-be bemondani, hogy "felfedezte, hogy a vörösbor egyik alkotóeleme a resveratrol" milyen hasznos, és hogy ebből akár gyógyszert is lehet majd készíteni és most folynak a kísérletek. Én meg történetesen tudom, hogy hol lehet ezt a készítményt már jóideje bolt(ok)ban kapni teljesen hivatalosan és kiszerelésben adagolási útmutatóval.

De ez a tudományt nem zavarja, őt majd kinevezik zseninek, a másikat meg megpróbálják madj ellehetetleníteni, ahogy a védőoltásos rendszert is beűzték a fél illegalitásba. Aztán majd ott is jön, aki "felfedezi" és belőle zseni lesz :)