Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: trafik

Daneka Előzmény: #618524

egyik felháborodott kommentelője a megkérdezett boltosokhoz hasonlóan az alacsony haszonkulcsot tartja a legnagyobb problémának. Azt írta, a Multifilter beszerzési ára 741, eladási ára 770, a Pall Mall 733 és 740. "

Nos ez egy 2012 végi komment..de persze keresgélhetnék még..de felesleges.

Próbálhatod beállítani,hogy sokan(vagyis szinte mindenki,akivel vitába kell szállnod) még az árrés fogalmáról sem tud...hát itt van egy jelenlegi.Számolgass...na ez most majd felmegy 12%-ra..azért ha elfogadjuk,hogy eddig is csak-csak meg lehetett élni ebből a műfajból..akkor azért így már egy kicsit még jobban..vagy nem????

Prosperonak..azért ugye te sem gondolod,hogy azért az aprópénzért küzdött meg pár emberke(ahogy a jobbik lapján látom eddig sem épp csóró akárki)..és ha a cikkben nem csak arra a számsorra koncentrálnál,akkor talán látnád is,hogy hol van az igazán nagy pénz.

Mellesleg..AT..képzeld zavar,hogy kihordják a pénzt...és ennél tényleg jobb,ha itt mutyiznak a hatalom magyarjai..de valamiért mégiscsak rohadt dolognak tartom ezt is..és ahogy nem tapsikoltam az mszp lenyúlásainak sem..úgy baromira dühít a fideszé is.Valahogy én ahhoz a réteghez tartozom,aki drukkol,hogy jusson előbbre a magyar..de azt tegye becsületesen..Azt a magyart meg megvetem,akinek az előbbre jutásához más magyarok tönkretevésén vezet az útja..