Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #617765

"önálló gondolatok sem sorjáztak.. de Ibizától látom tanulgattok"

Tőled? Mit is? :-) Mivel kell repkedő ezreseket megfogni?

"nem nagyon érdekel mit csinálsz vagy gondolsz..mert nem láttam sokat hozzátennél a dolgokhoz.."

Ha nem érdekellek, persze, hogy nem látod amit írok (ez logikus, nem?), és nagyon örülök annak, hogy a látszatnak élő embereket nem vonzom be, és nem is célom, hogy felkeltsem az érdeklődést, nem jópofizni járok ide. A műmájerek amúgy is fárasztóak számomra. Nem rád írtam. Tudod a világot, amúgy a "számodra érdektelen" emberek mozgatják, és tudtodon kívül befolyásolják a te életedet is. Mert nekik nem is kell látszaniuk, hisz csinálják, nem magyarázzák.

"ezzel az a gond az ember kilép az ajtón vagy a strandon egy szál gatyában már nem látszik :)"

Ezek szerint neked nagyon fontos (a valóságot elfedő) a látszat :-) Amúgy a strandra én pihenni járok, nem (ál)menősködni. Úgy látom ebben is különbözünk, szerencsére.

Nekem csak az a fájó, (és nem célom csesztetni téged. Tisztelem a személyedet és korodat) hogy úgy beszélsz (nyilatkozol ki) az alkalmazottakról, és a vállalkozásokról, mintha valami különlegeset elértél volna ebben és pontosan meghatározó lenne a véleményed etekintetben. Mazda6 , pár százezres óra, 1-2 ingatlan, pár tízmillió, távol keleti utak?

Ezek teljesen rendben vannak, és sokan elégedettek lennének ezzel, de ezek egy alkalmazottnak sem elérhetetlenek, sőt. Szóval nem kell magadat különlegesnek tekintened azért,mert hogy dolgoztál régen valahol valamit.