Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2013.04.20.

tozsdenyul Előzmény: #617566

Ez valóban OFF volt, más topikban az ilyesmit kapásból moderálod, mert szemét, de neked szabad szemetelni, ráadásul jó sokat...

Mindent megtudtunk rólad, lényegi kérdésekben, csak semmi olyat, amit eddig ne tudtunk volna meg a saját jellemzésed nélkül is.

2x2 hogy te nem vitázni akarsz, hanem provokálni és hergelni a másikat, leírtam már többször.

De most megtudjuk tőled is, hogy miért vagy itt:

szerepet játszol, aminek célja a provokáció, és hergelés, és reakció kiváltása

-"mivel én szinte mindig a hülyét játszom"

-"csak arra kell rávenni a másik oldalt, hogy reagáljon arra, amit írtam. "

"amikor egy szelíd félmosoly kíséretében megragadom a tökeiket"

"lebuknak, mert mondjuk kibukik a

"kultúr üzletember" álarca alól a l*f*sz a seggedbe típusú valós színvonaluk"

Nem vitázni akarsz, hanem felhergelni a másikat, hogy utána fölényesen mondhasd igazam van, mert a hülye reagált a hergelésemre.

Te magad nagyon szépen jellemezted saját magad, ami az értelmező szótárba kerülhet, mint a troll definíciója.

Vagy lehet oktatni picológusoknak, milyen is a troll személyiség.

Troll vagy, annak nagyon ügyes is, legfőbb értékmérőd is természetesen ez

"akkor sem bírják ki, hogy ne olvassák el azt, amit írok és hogy reagáljanak rá.'"

csak a rosszabb fajta, mert te még hosszan is írsz.

Trollokat nem kell etetni, ez igaz - ez a véleményem.

Ugyanakkor trollokat nem szokás sokáig megtűrni sem, ez az általános szokás internetes közösségek esetében, de ez megint csak az én véleményem.

Azt nem kétlem, hogy a forgalom generáló hatás jövedelmező is lehet, és akkor jól le van szarva a közösség.

(Okos host maga gondoskodik a trolljairól, mert tényleg jól generál forgalmat az ügyesebbje, átalában így is lehet elsőre kiszűrni a trollokat

- kirívó forgalmat generálnak, hiszen épp ez a céljuk, minél többen reagáljanak, mert ők ezért írnak, szerepelnek)

Mindenesetre szépen összefoglaltad, hogy miért jársz ide a fórumra, bulik helyett.

Kinyilatkoztatni extrém hosszam az elméleteidet, és lesni az alkalmat, hogy játszva a hülyét, mikor tudod a másikat provokálva "reagálásra késztetni"

és mikor tudod "megragadni a tökeit"

Neked ez a célod, és nem az értelmes vita, nem a vita a cél, hanem a vitapartner "levadászása", te tököket akarsz megragadni.

Azt viszont teheted otthon is, négy fal között, senki nem kíváncsi az orientációdra azon kívül :)

Kérnék mindenkit, a troll etetését fejezzék be.

(Költői kérdés, vajon miért reagált oldalnyi hosszúságban, tele személyeskedéssel és provokációval, arcoskodó észosztással KawaBazsynak? Ami persze szerinte is teljesen OFF)

Szóval mindenki ennek megfelelően kezelje, és magára vessen ha a provokációnak felül...