Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: munkaerőpiac

tozsdenyul Előzmény: #617409

Biztos ezért nem jelentkezett prospero a Boci csokijáért, mert én reflektálok olyanra, amit mások nem írtak

persze, a kör meg sokszög:)

Mondjuk nem lehetetlen dolog, csak egy kis fáradtságodba kerül, hogy visszakeresd a saját fórumodban, ha akarod: megy a vita rbbj, te, AT - az EU támogatások kérdésében, "a munkahely megtartás EU általi finanszírozásával nem leszünk előrébb" és hasonlók, én hozzá sem szóltam semmihez. 04.23 17.00-tól kezd AT egy személyeskedő, fennhéjázó tirádába, jön a marxizmus, cseléd meg a többi, aki kapja, az most épp rbbj.

Ez a cseléd ez = labanc csinovnyik amúgy?

Ennek keretében 17.27-kor jön az AT féle "termelésen kívül másból nem lesz sem pénz sem munkahely". Innentől ezen vitatkozik a triótok. Én meg még mindig nem szóltam semmihez...

de aztán csak elkövettem a végzetes baklövést :)

Számokat hoztam, meg egy-két ábrát, látom ezt igen nehezen dolgozzátok fel, mert azóta folyamatosan kapom a sok hülye megjegyzést olyasmikről, amiket nem mondtam. Kb. két hozzászólást tettem még, azóta egyfolytában arra kell reagálnom, hogy mit nem mondtam.

A mezőgazdaságról rbbj-jal értekeztetek, de már akkor is teljesen inkoherens voltál :)

Rbbj:"Azt is harmadjára írom, hogy nem mindegy, mit és hogyan termelünk, erre hoztam a mez.gazd példát. Én a konkrét hsz-edre reagáltam, mindig figyelned kéne előzmény hsz-t"

De én viszem félre a vitát, hát persze. Mégis mivel, adok neked is egy Boci csokit, ha konkrétan rámutatsz mondjuk arra, amikor én azt mondom, hogy a mezőgazdaságnak nincs létjogosultsága valaki szerint, vagy hasonló.

Olyan nagyon nem bátor ajánlat, eddig még egyet sem tudtam küldeni senkinek...

Milkát nem ajánlok, ahhoz túl nacionalisták vagytok :)

Prospero is jelentkezhet a Boci csokijáért, ha tud.

Kicsit unom, hogy minden baromságot a számba adtok, és még a vitát is én viszem félre, amikor arra reagálok, amiről vitáztok...