Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2013.04.20.

lagwagoner Előzmény: #617396

"Topiktársunk nem tartozik ebbe a körbe, eddig még csak nagy dumákat olvastam tőle, meg sértett moderálgatásokat, ha vmi nem tetszett, úgyhogy számomra teljesen súlytalan a véleménye. "

ja mert, ha valaki élőben állít valamit arccal, az mennyivel hitelesebb...Én élő emberektől hallok mesedélutánokat. Szerintem semmi lényeges különbség nincs ha valakit arc nélkül vagy arccal ismerünk, csak egy dolog: hogy mennyire következetes.

Nem tisztem megvédeni _AT_ sok vitám volt vele, azonban nincs még egy valaki aki olyan sok témához tud hsz-ni, és következetesen. Ez nem azt jelenti, hogy 100%ban igazat kell neki adni, hisz vannak tárgyi tévedései, azonban mindenhol löketet ad a topicnak. Amúgy ha unatkozó bölcsész lenne, akkor is következetes, és ez a legnagyobb ritkaság manapság.

Ja és, hogy termelés vs. szolg. Vicces hogy olyan áll ki a termelés mellett, aki szolgáltatásból él :-) tehát nem is haza beszél.

"de eljött több talira, vállalta az arcát, tudjuk h mivel foglalkozik, mihez ért, így a véleményét egész máshogy értékelem."

Hiba