Re: munkaerőpiac
Spade Előzmény: #617385Én nem is értem miről megy itt a vita,a mezőgazdaságot tekintve egyértelműen Rbbj-nek van igaza azt a modellt kell követni, jöjjön az osztrák gazda és hozza a német piacot az árunknak tanuljuk el a nohát örököljük el a piacot aztán fejlődjünk ezerrel, aki ezen vitatkozik az tényleg h@lye. Inkább az a baj h ez a modell nem terjed át gyorsabban az ország belseje felé...
.
Az ipar szolgáltatás vitában meg már leírtam a véleményemet nem is középiskolás fokon, egyelőre a téma mind1, telepítsünk le itt annyi autogyárat meg kapcsolt üzemet amennyit csak tudunk, mert egyrészről kína lopkod ezért sok dolgot nem szabad ott gyártani másrészről pedig nem szabad EU-t teljesen kiszolgáltatni a Kínai gyártásnak ez meg staratégiai kérdés lesz EU-nál is meg US-nál is. EZT a lehetőséget ki kell használnunk telepedjen le annyi Kínából visszatérő amennyi csak lehet tehát lehet ezt a dumát fullban nyomni mpst mert rövidtávon ez a legkönnyebb felzárkózás, de nyilvánvaló ezt már le is vezettem h a jövőben gyártani nagyon kevesek fognak a robotizáció, 3D nyomtatás akármif@szom miatt és ezzel szép lassan el kellene kezdeni kalkulálni nem fullban nyomni a kretént a gyártás mindenhatóságáról..
.
svájci típusú és gazdagságú bankszolgáltató szektort is ki lehetne itt alakítani borsodi lichtenstein néven/térségben , a legelmaradsottabb régióban fullban tele cigóval, 5-10 év alatt az ország leggazdagabb régiója lenne, tele munkaalkalommal h miért nem csinálják rejtély..