Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2013.04.20.

lagwagoner Előzmény: #617376

"Ezerszer mondtam neki, ha durván személyeskedik azzal ellehetetleníti a vitát.

Mint most is.

Mivel nem változtat, feltételezem neki soha nem is a vita volt a célja."

Amennyire tudtam visszanéztem az előzményeket, nem tudom, könnyen előfordulhat :-)

De ez nem jogosítja fel rbbj-t hogy velem hisztizzen :-) Pontosabban joga van hozzá, de ő is sokat beszélgetett _AT_vel tudja milyen. _AT_ ilyen: nem kell vele szóba állni akkor, pontosan. De nem bírja megállni. Imádja , amugy :-) Amúgy a "ló**** a seggedbe..." beszólás se volt gyenge rbbj-től.

"Ha személyeskedünk, akkor a vita a személyekről fog szólni, és nem a vita témájáról. Ez ilyen egyszerű."

Ez így van.

"Le lehet szűrni azt a következtetést, hogy mentálhigiéniai szempontból nem kell vele szóba állni, de egy fórumon szerintem vannak szabályok, íratlanok, nem csak írottak, és ha a többségnek kell alkalmazkodnia egy valakihez, ott valami nem stimmel.

De ez csak egy vélemény..."

Tiszta sor. Értem is amit mondasz, azonban nem sérthette meg az írott, íratlan szabályokat _AT_, mivel a forumtulaj nem avatkozott be, pedig aktívan itt van. Ergo...? :-)

Nézd: _AT_ nem sérteget (anno valóban azt tette, velem is, de tisztáztuk, hogy érteti ezeket), sokat változott, hogy kinyilatkoztat? Mindenki valahol ezt teszi. Van egy véleménye. Nekem is, neked is. Soxor nem is támasztom alá, de van egy érzetem egy témával kapcsolatban. Amit nem kell elfogadni. Mindenki elmondja, ki hogy látja. _AT_ is a saját íze szerint, néha a másikét elutasítja.És akkor mi van? Ezért nem kell rbbj-nek savanyú uborkaként engem izélgetnie. Meg megfenyegetnie, hogy majd jól nem olvas engem. Ráadásul azt hittem, hogy rbbj-vel jó a forumviszonyom. Ezek szerint nem.