Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2013.04.20.

rbbj11 Előzmény: #617369

teljesen igazad van. És aki újonnan bekapcsolódik, mint az egyébként értelmes lagw., még egy lapáttal rátesz az inkoherenciára. Még inkább hülyeség a köbön jön ki az eredeti vitatott állításokból.

És teljesen igazad van, ha vki a hülyeséget nem bírja elviselni, és nem tudja szórakoztatásképpen olvasni ezt, akkor nem szabad olvasnia. Magam is meg vagyok lepve magamon, hogy felhúzott az elmúlt pár nap tömény sületlensége. Az a baj, majdnem bármelyik topikba megyek, At-be botlok. És minden topikban előbb- utóbb ez lesz, ahol felbukkan. Kezdetben csak néhány topik volt fertőzve, most már lassan mindegyik. Az meg nem tetszik, hogy azt kell figyeljem, hol bukkan fel, és gyorsan akkor onnan elkotródni. Arról nemis beszélve, hogy nem elég őt ugranom, mert másokból is reakciót vált ki, egy reagens az az ember, és mások hsz-ei is az ő gumicsontján rágódnak. Így nem tudom kiszűrni a fórumról, közvetve mindenképp találkozok vele.

Sztem egyetlen megoldás, ha lelépek. Vagy ha saját topikjaimban írok csak ezentúl. Mert nem hiányzik, hogy egy irodista bölcsész minden nap felhergeljen. Vagy épp a sleppje. Vagy épp azok, akikből hülyeséget hoz elő a hülyesége. Mióta felbukkant a fórumon, szinte állandóan stresszt okoz nekem a fórum. Voltak nyugisabb napok, hetek, de újra és újra előjött vmi szarsággal. És nyilván addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik, aztán nálam eltört.