Re: 2013.04.20.
Előzmény: #616708Nem szeretem az eurofóbokat, akik azt hiszik, hogy a marxizmus über alles bármire megoldást jelent. Ezt már elmondtam. Te nyugodtan bedózeroltatnád a magyarokat a földbe, életet azokat, akik helyzeti előnyből "okosabbak" oszt képes vagy ezt még meg is ideológizálni, pontosan úgy ahogy írtam, hogy "miért baj az, hogy jól élő cselédek vagyunk" a saját portánkon.
Oszt megint leírod, hogy miben is van annak a büdös labancnak a tudománya:
"és a finanszírozhatatlan hitelekkel, már ha egyáltalán vmit szerezhet. Az egyetlen előnye egy osztráknak, hogy neki hajlandó a bankja még egy faluban is hitelezni alulfedezettség mellett, nem 10x túlfedezéssel."
Hát mik vogymuk, ide jönnek az labancisztáni bankok, kifosztják az országot, a lakosságot, majd ezzel megdotálják a labancokat, akik ide jövet osztják a magyar kiszolgálóikkal az észt, hogy miért csinálják ők jól.
Tudod, nem baj, hogy ennyire imádod az idegeneket és boldogan szolgálod ki őket, nincs ezzel semmi gond, csak ne akarjad az egészet úgy beállítani, mintha felsőbbrendű lennél, csak mert őket szolgálod és őket elfogadod az uraidnak és parancsolódinak.
Kissé más ám a valóság a magyarok irányából nézve, és kissé más az, amikor magyar vállalkozás próbálkozik ugyanazzal, mint ami a labancnak könnyedén megy. Nekik ez gyarmat, mindig is az volt, ezért náluk tényleg nem gond, ha "honi" terméknek árulják a magyarországi terményt, de mint írtam, ehhez kell a "honi hitel", kell a "honi adórendszer", ami pontosan úgy működik, hogy először versenyhátrányba hozzuk a magyarokat, utána ellehetetlenítjük, majd ezek után osztjuk az észt arról, hogy ők hülyék.
Na tudod, pont ez az, amit eluntak kissé a magyarok, nem utolsósorban azért, mert rájöttek, hogy a labanc csal, lop, hazudik, és ezért még támogatják is, a kifosztott Magyarország árán tud olcsóbb lenni, és így nem nehéz "versenyképesebbnek" lenni.
De tudod, attól, hogy az szerszám másik oldalát nézegeted, attól még nem állsz arra az oldalra. Lehet áhítattal nézni, lehet álmodozni, csak éppen meg kell látni, hogy a peremfeltételek miatt ezekkel mi soha nem leszünk versnyképesek, ha nem állunk ellen annak az ideológiának, hogy a "minden Európáner egyenlő" elv nevében elnyomjanak minket.
A fennköltségek, az európai lózungok ideje lejárt.