Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: moderálás

lagwagoner Előzmény: #613691

"Szerintem amúgy a másik topic, amit Ibiza nyitott, ugyanezért értelmetlen, mert ott szintén "egymás ****ának a szopkodása" van, mivel ott sincs erős ellenvélemény, csak részletkérdésekben van vita. Pedig a vita éppen attól vita, hogy eltérő vélemények konfrontálódnak 1-1 témáról, egyébként mindezt egymás sértegetése nélkül is lehet, de amikor az egyik fél erre képtelen, sőt sértettségét moderálási mániában fejezi ki, addig erre nincsen sok esély."

Ez valami új magyar kor, hogy harcnak kell lenni? Ez a vágyad hogy jöjjenek a fehérek ill. a feketék? Mert az jobb, ha mindig egymás torkának esnek? Azért írok ebbe a témában mert azt gondoltam, hogy ez egy békés téma, normális emberekkel, és nem lesz sértett baszogatás, ki kit bannolt, de ugy látom ez többeket lázba hoz. Kicsit unom. Ha meg valakit nem látnak szívesen, az minek megy vissza. Erről ez a vicc jut eszembe:

"Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:

- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.

A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:

- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.

Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:

- Vadász, vadász te szopni jársz ide..."

Apropó én nem hiszem, hogy itt pl. ibiza bárkinek a ****át is szopkodná, de ha itt sem tetszik, akkor tessék csinálni önálló topicot...nem értelek titeket. _AT_ így sem ugy sem reagál rátok, akkor? Tessék olyat csinálni amit szeretnél, különben pont olyan szopkodósnak fogsz tűnni mint a vadász a viccben. Szóval miért fontos, hogy AT topicjában hangot adj nemtetszésednek?

De most sem értem neked miért fontos a konfrontáció. Én meg pont azt látom, hogy nagy. Neked konfrontáció, nekem vélemény kell egy forumtól, és meg van a szabadságom, hogy abba a topicba menjek át amelyikbe csak akarok. Ráadásul, ott vagy a kiszamolos, meg az indexes forumon is. Mi a bajod?