törölve
tozsdenyul Előzmény: #6146101. Azt csináltok itt ketten, amit akartok, bannolhattok akit akartok, engem nem zavar
2. akire ti nem vagytok kíváncsiak, nem is fog idejönni
3. bennem semmi sértettség nincsen, semmi provokáció nem volt alábbi mondandómban, vicc lett volna, de mintha errefelé az kínai lenne
4. ellenben érdekes hogy kezded felvenni AT stílusát, egyrészt nem érted a viccet, sőt, provokációnak veszed, másrészt nincs igényed a kritikára neked sem, mert azt is kapásból provokációnak és támadásnak veszed
5. Volt itt 10-12 vélemény, már nincs, a jövőben nem lesz
6. Az ész nélküli, érdemi értékelés nélküli bannolás és moderáció nem tiszteletben tartás, hanem tiszteletlenség - tudom, hogy AT-t nem érdekli, ha bunkónak tartják, ő nem akar PC lenni, más megfogalmazásban bátran mer tahó lenni, és ez szíve joga a saját topikjában, és felettébb jól is csinálja, maradjon meg mindenki annál, amihez ért - de azt ne gondold, hogy ez a másik tiszteletben tartását jelenti
Hol kérdőjeleztem meg kivel állj szóba? Vagy bárki más? Egy valaki kérdőjelezi meg, AT,aki megtiltja neked hogy a saját topikjában mással szóba állj - egyéb módon pedig nincs is más vélemény jelen itt, tehát ha későn ébredsz, akkor már nem is tudsz szóba állni mással, még ha akarnál sem.
Nekem mindegy, semmi sértettségem nincs abból, ha nem írok ide, pusztán megjegyeztem, építő szándékkal - és viccesen, amit egyikőtök sem ért, mert már röhögni sem tudtok olyan véres a moderálási láz - hogy egy jó vita folyt itt, ami átköltözött máshová, és kettőtökön kívül senkit nem lehet itt olvasni. Ez nekem nem baj, csak jeleztem, hogy kár a topikért.
Többet nem írok ide, még véletlenül sem.
(Nem sértettségből, az nincs.)