Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: közép/felsőosztály

Előzmény: #613929

"No. Már csak annyi van hátra, hogy általunk szeretve tisztelt lángpallosú topikindítónk kellőképpen szokatlannak ítélje a választ a vagyonról, minek neve: család."

Az a baj Láma, hogy már megint kormányellenes felháborodásnak és személyes sértegetésnek akarsz beállítani valamit, amiről korábban elég világos elképzeléseket írtam le, csak megszokásból oda sem figyelsz rá, nomeg, hozzászoktál ahhoz, amit mások írnak rólam, ahelyett, hogy elolvasnád amit írok, megértenéd és annak alapján mondanál véleményt.

Éppen ezért szokatlan módon KÉT választ fogok erre a hozzászólásra küldeni. Az egyik (ez) semmi másból nem fog állni, csak idézek lesznek benne tőlem a családdal kapcsolatban, a másikban pedig egy véleményt mondok a felvetésedről, eltekintve a fel és levezetésedtől.

Az alábbiakban tehát következzenek az idézetek, hogy én mit írtam korábban, és hogy én minek tartom a családot:

@AT.hírek (alkotmánymódosítás a család szemszögéből, kiemelés most tőlem):

2013.03.04 16:55 [__AT__] (Tisztelt Tag)

"Nézzed végig az egészet tehát abból a szempontból, hogy leépül a kommunista diktatúra, ebben az Alkotmányban már szó sincs arról, hogy az állam eredeztet jogokat, hogy az állam biztosít jogokat KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL, ebben az Alkotmányban az van rögzítve, hogy az állam BIZTOSÍTJA A CSALÁD egységét és elsőrendűségét, amely felett őrködik(!) és ezen belül pontosan definiálja a CSALÁD jogait és kötelezettségeit, hogy végre a CSALÁD fogalma a helyére kerüljön a fejekben.

A család ugyanis a legkisebb gazdasági közösség amióta a világ világ és emlősök(!) élnek rajta, ezért fontos megérteni azt, hogy erős családokra lehet építeni az országot, és nem szabad az államtól függő, azt fejőstehénnek néző, A JUTTATÁSOKAT ALANYI JOGON ELVÁRÓ PROLETARIÁTUSRA építeni azt.

Én tehát pont örömmel olvasom azt, ami neked nem tetszik, de mint az elején jeleztem, szeintem olvassad végig azt, hogy a jelenlegi Alkotmány nem az ÁLLAMBÓL eredeztet jogokat, hanem a CSALÁDBÓL, illetve a CSALÁD érdekében.

Az, hogy ezekhez kötelezettségeket is rendel a jogokon túlmenően, az meg legfeljebb szokatlan, de semmiképpen sem természetellenes. Egyebekben az a gyerek, aki nem hajlandó gondoskodni a rászoruló(!) szüleiről, az nem méltó a család tagjának maradásra, tehát nem is igazán értem a problémádat."

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2127/Liberalkommunistak-es-az-Erkolcs-Allam-Reverse-engineering

"Azaz jól látható, hogy a liberálkommunisták valójában magukon kívül lenéznek mindenkit és ez általában a magánéletükben is megmutatkozik, többnyire képtelenek a normális családi életre a kiállhatatlanságuk és erőszakosságuk miatt – ezt szokták leplezni a különböző perverziók, abnormális és a nép számára általában teljesen elfogadhatatlan dolgok erőltetésével, illetve azoknak a népre erőszakolásából."

[...]

"Így látható leginkább ezen rendszer destruktivitása és teljessége, a legfontosabb az emberek individualizálása, a család, mint összetartó erő szétrobbantása és leépítése, mert az egyénekre zuhant tömeg nagyon könnyen irányítható, hiszen a félelmét kihasználva könnyedén jelenhet meg a diktátor, aki rendet tart."

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2113/A-liberalkommunizmus

"Mert a liberálkommunizmus nem más, mint a liberalizmus eltorzítása, beteges kiforgatása, amelyben az egyenlőség helyébe az EGYFORMASÁG LÉP (gender direktíva, ne legyen különbség férfi és nő között), a hagyományos családmodell helyébe a széttagolás, az individualizmus éltetése, vagyis az ERŐS KÖTELÉKEK fellazítása és megszűntetése a könnyen kézben tartható kiszolgáltatott egyének létrehozása érdekében, és a testvériség abban az értelemben, hogy aki az ideológián belül és felül van, az ezt nem árulja el, nem hozza nyilvánosságra és még a létezését is letagadja."

[...]

"MINDIG ez történik és mindig ez történik, amikor ezt az emberek nem veszik időben észre. Hasonlóképpen érdemes abba is belegondolni, hogy SOHA nem tudtak ezek a kommunista rendszerek IDEGEN BEAVATKOZÁS NÉLKÜL, ÖNERŐBŐL FENNMARADNI, ugyanis azok működésképtelenek voltak, mivel az emberek természetes ösztönei és természetes világa ellenében működtek, azaz éppenhogy lerombolták az építeni vágyást, a családdal törődést, a munkát és a munka értelmét"

[...]

"Mert ők ezt nem bírják elviselni, nem tudnak valódi családot építeni, nem értik ezt az egészet és ezért inkább lerombolnák. "

http://www.stocklandyard.hu/blog/add/1388

"Látod mekkora hazug és tróger mocskos ideológia az uzsormaffia és a liberálbolsevizmus? A bankrendszert a barátok, tudás és család közé illesztette. Nem: Isten, Haza, család, olvassad el mit írtál, ELSŐ HELYEN A BANK áll a másodikon a KÖLCSÖN. Döbbenet. Isten és a Haza helyét is átadod a banknak és az uzsorának. Húzzad ki az egészből a bankot és máris érthető lesz a mondatod és pont a lényeget láthatod: AKKOR lesz hited és bizalmad, ha Istenben, a családban bízol ÚGY ÉLSZ, HOGY NE KELLJEN KÖLCSÖNT FELVENNED, tanulj és a családod legyen a legfontosabb, hogy annak ne terhekkel kelljen állandóan szembenéznie."

[...]

"Természetesen. Hinni Istenben kell, bízni magunkban, a családban és az országban, A SAJÁT ERŐNKBEN. Aki ezek helyére mást állít, az azt sem tudja, hogy mit beszél."

[...]

"Nem, nem lehet rajta vitatkozni. Csak sajnos te még mindig szeretnél azon, hogy az Istent, Hazát, Családot ki lehet váltani a pénzzel, uzsorával, bankokkal és az ezekben való feltétlen és vak hittel, akár mindent lerombolva ezek tombolása és egyeduralma érdekében."

[...]

"Végső soron könnyű a választás, ha a józan eszedre hallgatsz, mert csak két teológia van:

"Mások, bankok, uzsora, kiszolgálás"

"Magad, Isten, Haza, Család""

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1143

"Magyarországról, gazdaságról, társadalomról, tartalékokról és úgy általában, ahogy ígértem anno."

[...]

"A pénzügyi szabadságharc==a pénz mint egyetlen értékmérő és hatalmi tényezővel szembeni lázadás.

Mert erről van szó kéremszépen, az elmúlt évben ez derült ki, mert ahogy halad előre a “forradalom” úgy hullik le az álca a megszállásról és arról, hogy mennyi és milyen széles vezetékeken szívták ki a pénzt eddig az országból.

Magyarán, nem arról van szó, hogy aki ez ellen “lázad” az a pénzt vetné el, vagy a kapitalizmust, hanem éppen ellenkezőleg, valójában arról, hogy legyen végre az. Azaz, elveti azt, amikor kizárólag a pénz számítson és az a “megbecsülendő”, amikor az ügyeskedők ügyeskedéssel szereznek vagyonokat mások kárára munka nélkül. Ez a küzdelem arról szól, hogy ne csak a pénz számítson, hanem az értékek, a család, a munka, az erkölcs, a becsület, a tisztesség és a kiszámíthatóság. Mint mindenhol a nyugati világban. Aminek pont ez az alapja! Valójában csak errefelé hitették azt, hogy ez a kapitalizmus, miközben ők hülyére röhögik magukat a gyengeségünkön, kiszolgáltatottságunkon és élvezik azt, hogy milyen könnyű ezt az országot kifosztani."

Szóval, pont nekem ezeken az oldalakon kissé furcsa nekem szegezni azt, hogy ne tudnám, vagy érteném, hogy mi az a család, mint erő.