Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: közép/felsőosztály

phiona Előzmény: #613929

Először is: a gyerekvállalásról. Ami az ember kódolt üzenete parancsa h szaporodj, hormonok összözöne zúdul rád ezért h tedd, de mert gondolkodással megvert individuum is vagy jön a kétség a meggyőződés h nem lehet, nem tudom, nem tarthatom el. A görög sorstragédiáknál súlyosabb dilemma ez: szüljek-e koldust éhezőt szenvedőt. Holott az élet a legnagyobb érték a legnagyobb kaland, szülnél mint nő akárhányat minél többet h megadd erre a lehetőséget h élhessen – és jön a nem, a nem bírjuk eltartani felnevelni, a ne csesszünk ki a már meglevőkkel (megszületettekkel) követelménye, legalább őket indítsuk méltóképp el.

Sok ilyet láttam... anyai sírást abortusznál h ugyanúgy az enyém mint aki már él de őt el kell vetetnem mert tényleg nem tudnánk felnevelni, ha ő megszületik a többinek kevesebb jutna a kevésből ami már így sincs. Ott fönt meg villóznak h nanemár abortuszt, zsóti h lövöldöz valszeg azt se tudja madarakat v angyalokat talál-e el elborultságában…

Cigóknál nincs ilyen gond, 30e a küret a szülés meg ingyenes, akkor inkább megszülöm, lesz ami lesz. Megszokta h vmi lesz eltartja a társadalom – a tudatosabb szegény már tudja h nem. Láma, nagyon mélyen és a gyökerénél fogtad meg.

Ami kb így fordítható a mindenkor regnáló hatalom felé: Kedves hatalom, adok neked minőségi utánpótlást, én magam nevelem neveltetem fizetve (az iskolai hiányokat pótolva: zenére nyelvre emberségre, meg amire még kell, mert a ritka külföldre nem menekült polgárból való vagyok, és nem is segílyes gyerekgyártó), de itt jön kedves Láma amit nem mondtál ki keserűségedben: h mint polgárnak ezért a szolgáltatásért jogom van követelni. Állampolgárt adok nem rabszolgát. Tudással gondolkodással és nemzeti érzelmekkel felszerelteket adnak akiket ismerek – amiért a minimum vmi kompenzáció a nyugdíjbesorolásnál. Ismerek olyat aki 5 mára nagy karrierívet befutott fiút nevelt fel, özvegy, mind támogatná de 1 Ft-ot se fogad el tőlük, mondván a szülő csak adjon. A természet törvényei alapján igaza van, a társadalomnak kellene az állami elosztásból amit (mint htb) nyújtott adnia, és mindazoknak akik nem kevesen most is kompenzálnak így.