Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #612744

"KI NAPONTA 20 OLDALT TUD ÍRNI EGY TŐZSDEFÓRUMRA, AZ NEM TŐKÉS ÉS MÉG CSAK NEM IS TŐZSDÉS! :)"

Wazze, ez a hét vicce :) Hát ki az, aki rá tud érni, ha nem AZ a tőkés, akinek a tőkéje már a közreműködése nélkül is hozza az elvárt jövedelmet? :) Ilyen a csinovnyik alkalmazott gondolatmenete, fel sem fogja, hogy mit jelent a tőke és a tőkés.

De persze ők akarnak értekezni, hogy mi az a kapitalizmus és hogy ki a marxista ROTFLMAO!

"Honnan tudod, hogy nem így van? Állítólag, azt teszi, és mint egy 8 magos proci (vagy mint egy nő) több helyre tud figyelni, és osztja a mennyei mannát Kb. így (remélem nem sértődik meg :-)):"

Most éppen irodabejáráson voltam, tegnap Székesfehérváron, benéztem a Max Citybe mert van egy nagyon jó akciós lehetőség, ami érdekes lehet, ezen kívül még három helyen intéztem ügyeket, valamint fogorvosnál jártam, tárgyaltam egy komolyabb üzletet, mit vettetek ebből észre? :) Ugye hogy semmit? :)

"Egyébként meg lehet látni, hogy egész pontosan milyen időközönként nem ír. 7végén abszolút nem teszi, péntek 18 óra után nem látsz tőle bejegyzést."

Nézd már, valakinek feltűnt :) Bár hozzáteszem, ezt szerintem a többség annak tudja be, hogy addig van ingyen netem a munkahelyemen :LOL: :)

"Ki tudja...:-)"

Hát én :)