Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #611346

Abban egyet értek, hogy az egész EU sőt az egész nyugati világ szép lassan menetel a saját halálába. Akik ez ellen tehetnének, azok pont nem tesznek ellene semmit, sőt egyre csak nyomtatják a pénzeket a saját maguk részére, mert így könnyebb kizsákmányolni a társadalmat.

Csak rövidlátó módon azt nem veszik észre ezek a "földönfutók"-amit az okosabb földbirtokosok már észrevettek a századok során, hogy ők is akkor fognak jobban élni és biztonságban, ha a parasztjaik is jól érzik magukat.

Ezek a rövidlátó hontalanok viszont úgy éltek évszázadokon keresztül, mint a fagyöngy a fán, addig addi élősködtek rajta, amíg vagy a fa el nem pusztult, vagy le nem verték őket a fáról.

Aztán ha ez bekövetkezett, akkor mentek tovább és jöhetett a következő ország, akarom mondani fa...

Csak a világ ma már olyan pici lett, hogy arra nem jöttek rá, hogy ha most is ugyanezt csinálják, akkor a Föld és annak lakossága fog ebbe tönkre menni, mert néhány embernek nem elég, ha csak néhány milliárd van a számláján, mert a hatalom az istenük, és a pénz a hitük. Igaz gyuri bácsi, nem változik meg az ember, max a halálos ágyán? Akkor mindenki vallásos lesz hirtelen...