Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Grizzly Géza Előzmény: #610904

Látom nem érted,de elmagyarázom! Van ez a birodalom aki világszerte felvásárol növényi olaj cégeket,mert az egész világon ő akar "uralkodni" konkurencia nélkül... No akkor vegyünk egy kis brazil céget akinek **** jól megy és ellenáll a felvásárlásnak(több száz kamion ezer alkalmazott,rengeteg föld). Akkor jön egy ajánlat,baromi nagy megrendelés(valószínűleg svéd diplomatáktól) le is szállítja a jóember csak nem történik meg az ellentételezés sőt csődbe megy a"svéd"stb.... De csodák csodája,.azonnal jön egy bank (ógörög leszármazottak valszeg) és ad hitelt, hogy működőképes legyen a cég... Törlesztgetés stb... No oszt jönnek ezek az ógörögök lejárat előtt pár évvel,hogy köllene a tőke,mert az apró betűs részben benne van hogy kérhetik előbb... Most adogatják el a földeket,de ezek az "olaszok" már tenyerelnek rá mindenre és kisemmizik a jóembert. Ezt egy Brazíliában dolgozó emberkétől hallottam,akinek a tulaj lánya a barátnője. Nem tudom igaz-e nem kerestem utána,de benne megbízok... Nos most már vágod mi a közös Szegedi Csanádban,László Csabában, az olaszokban,a segítő bankban(ógörög) és a nagy tételben rendelő svéd diplomatákban? Akkor jó,mert én már nem :))))