Re: nincs cím
Előzmény: #609412Rossz hírem van számodra. Én ugyanis tavaly igen sok nullás támogatást adtam pont a Vöröskeresztnek a saját jövedelmemből, de nekem egyébként sem szokásom más zsebében turkálni, és különösen nem tetsző számomra az, amikor valaki az én jövedelmemet akarja elkölteni és ezt viccesnek találja.
Kisshercegnek pedig már kifejtettem, hogy nem ugyanaz egy monopólium esetében a hatósági árszámítás esete (villany ára) és a piaci árazás még akkor sem, ha oligopólium uralja az adott szegmenst (telekom).
Ugyanis ha a hatósági árazású monopol termék esetében lehetséges az, hogy még viszonteladót is ki tud nyereséggel szolgálni, akkor abból az következik, hogy a hatósági ármegállapítás teljességgel hibás, mert messze az indokoltnál több profitot biztosít egy szolgáltatónak. Én pedig nem értek egyet azzal, hogy kifizessem a T-nek a rendszerét is, mert még ez is belefér abba a lehúzásba, amit tőlem ellopnak arra hivatkozva, hogy nyomorognak a roh@dékok, ha csak ennél kevesebbet lophatnak.