Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: a szigetlakók :o)

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #608993

"Szerinted munkával mennyit tud ehhez hozzátenni? Ha valóban az eszének köszönheti ezt a vagyont"

Még szerencse, hogy jelenlegi vezetőink az "eszükkel" keresték meg a vagyonukat, például vitya gyerek(akinek ezek szerint több van mint a Simornak), na ő aztán pláne.

" Tessék picit gondolkodni. "

Nem szoktam kiment a divatból!

"Elvileg igazgatótanácsi tagság HEGYEINEK kellene lennie, mindenféle gazdasági társaságnak kellene megkeresnie, amelyek azért bizonyosan jóval magasabb tiszteletdíjat (!és nem fizetést!) jelentenének a számára, de olyan nincs"

Ki merné itthon foglalkoztatni a "nemzet ellenségét" ? (Szerintem nincs is kedve itthon teszetoszáskodni)

" valójában egyrészről mindent elmond a mentalitásáról és a képességeiről, másrészről arról, hogy mások minek és mire tartják. "

Ha már a képességeknél tartunk, Gyuribá aztán biztos kenterbe veri.....hogy mások minek tartják? Kik azok a mások? Szerinted minden Magyar állampolgár egy senkinek tartja a Simort??? Szerintem nem, max Te, meg a megvezetettek, de attól még szvsz különb pl a Gyurcinál (fényévekkel).