Re: khm :o) hmm :o)
lagwagoner Előzmény: #606908Nem szívesen. Ennek valahol örülök, de abban nem, hogy igazam van, mert mást akaratlanul megbántottam. Ezt máskor is elkövettem, mással is, és rájöttem ez inkább káromra válik. Akad akia barátság csorbulása nélkül azt mondta, hogy igazam van, de van ki nem bocsát meg, épp ezért/vagy ennek ellenére már nem erőltetem az igazságot (hisz ha valóban igazság akkor abból profitálok magam csendben, ha meg nem az akkor minek erőltetem). És láthatod, hogy következetességed, mit vált ki jó(forum)barátaidból (lásd rbbj.). Szóval értékelned kell, hogy mit veszíthetsz az igazság és következetesség hajszolásával. És ezt mindkettőnkre mondom. Vagy fel kell vállalni a konfrontációt? lehet...
Te ebből a szempontból, én rossz tulajdonságom steril, szofisztikált ultraszélsőséges változata vagy.
Hogy is fogalmazzak: ekkora tudással neked már kötelességed lenne bölcsnek és empatikusabbnak lenned, akkor is ha megdobnak kővel (tudom, most ezt a mondatot demagógnak érzed), főleg annak fényében, hogy pár hsz-odban hangsúlyoztad a társadalmi felelősségvállalásodat.
(....ohh micsoda érzelmi katarzis....hihetetlen.)