Re: khm :o) hmm :o)
Előzmény: #606804"Igen, ilyen_AT_, ezt már 2 éve tudjuk, össze is vesztem vele párszor. Ha meg tárgyi tévedésén kapod még meg is sértődik. Nem is kell vele beszélgetni, max hosszú árnyékában megpihenni.
Igaz _AT_ :-)?"
Nem igaz, megmondtam, hogy igazad van, mert tényleg elírtam azt, hogy a VM nem kötvény, hanem alap, illetve, hogy hülye lett a bamosz oldal és az éves helyett az öt éves hozamot néztem ki belőle, mert így szólt a szöveg. Egy problémám volt, az, hogy három napig nem mondtad meg, hogy mit néztem be, ezért nem értettem, hogy mi a bajod. Akkor és azóta többször is leírtam, hogy ha egyből azt írod, hogy a VM alap és nem kötvény, akkor egyből igazat adok neked. Most hogy ne menjek messzebb, pár napja éppen tozsdenyulnak adtam igazat, hogy tényleg nem jól használom a (SIC!) kifejezést, mert túlzásba vittem, és el is ismertem, sőt mi több, azóta nem is használom a kifejezést. Ma éppen Spade-nek írtam, hogy igaza van, mert a Fogadj Isten-ben sem kell minősíteni valakit, szóval nem hiszem, hogy sértődös lennék a szónak ebben az értelmében.
Ha hülyítenek, az viszont bosszant, mert nekem nyugodtan meg lehet mondani, ha elírok, vagy elrontok valamit, mert annak kifejezetten örülök, ha kijavítanak.
Node a vélemény az egy egészen más dolog :)