Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: khm :o) hmm :o)

rbbj11 Előzmény: #606713

"én ma bele is fáradtam a vég nélküli érvelésekbe. Vannak olyan emberek, akik folyamatosan nyomják az ideológiájukat, és láthatóan maguk is elhiszik akkor is, mikor mindenki más számára nyilvánvaló, hogy tévesek az állításaik vagy információik.

El is határoztam, hogy - bár böki a csőrömet, mert azt hiszik majd még jobban hogy igazuk van, ha többiek csendben vannak, de ezen túl kell tennem magam - néhány tisztelt fórumtársunkhoz én nem szólok többet, és ha elő is kerülök az írásaikban vagy megszólítanak, akkor sem válaszolok, mert nekem ez az egész kicsit se hiányzik és nagyon fáraszt a sok sületlenség. Gyakran bosszant is, mikor kb. olyan szintű dolgokat kell magyarázni, hogy a víz színtelen.

AT, utoljára szemléltem, mi veled a problémám. Ha azt állítom, a víz színtelen, elkezded, hogy nem úgy van, mert ha festik és egyébként is a talajvíz egyáltalán nem, és a rétegvíz ekkor és akkor megint más. És ki látott már színtelent vizet? Mindegyiknek van törése, és igaza van a kormánynak, mikor azt mondta, minden víz piszkos. És ezt így folytatod oldalakon át.

Erre én egy ideig írkálok, hogy könyörgöm, mi van a víz leírása alatt egy szakkönyvben? Színtelen, szagtalan stb...

Erre te újabb baromságokat hordasz össze, és a felének semmi köze már az eredeti felvetéshez.

Erre azt mondom, ok, gyengébbek kedvéért ne a víz, mint ált. szó legyen, hanem a H2O-ról beszéltem.

Erre tőled újabb 10 oldal szóhányás jön.

Erre én: ok, a vegytiszta H2O színtelen, de cuncimókusnak is nevezheted, én úgy fogom hívni, hogy víz.

Kapizs, mi a gond veled? Kiállhatatlan, fárasztó, okoskodó ember vagy. Előbb-utóbb mindenki feladja veled a beszélgetést, aki nem a bólogató kutyusod. Te ebből nyilván azt a következtetést vonod le, hogy kifogyott a másik oldal az ellenérvekből, tehát neked volt igazad. Ebben megerősít az a néhány bólogató kutyus, aki el is hitte, amiket mondtál, vagy épp azonosul vele, mert miért is ne lenne ilyen is, sok ember van a Földön, lesznek a nagy számok törvényei alapján olyanok, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak.

De előre itt és mindenkorra érvényesen fenntartom, hogy nem fogytam ki az érvekből, csak elfáradtam és sem kedvem, sem időm, hogy ezt a szófosást folytassam veled. Annál sokkal jobb dolgaim is vannak az életben, amik sokkal nagyobb örömet okoznak, ez semmi örömet nem okoz, sőt, ellenkezőleg. Nehogy azt hidd, hogy mivel egyre többen maradnak csöndben, egyre többen értenek meg téged.

További kellemes szócséplést és hadakozást a világgal: AT, Ursi, Prospero stb legyetek boldogok."