Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #605520:)
mondjuk én nem nézek echo tv-t,mert nincs benne a kábel csomagomban,elég ez a 20 is ami van, azt sem nézem:)ettől függetlenül teljesen tisztában vagyok a csatornával természetesen.
de ez most más kérdés,csak érdekességként:)
végülis a főbb vita csomók a műsorban e körül robbantak ki:
"lényegében nem a tényen ment a vita,mint tulkapások-ne lettek volna,hanem Krausz által teljesen hitelesnek titulált dokumentumokon,melyeknél kilogott a loláb......ittott,"
de hozok fel egy teljesen 180fokos ellenpéldát:)
Sára Sándor Krónika cimű 1982-es monumentális képi anyagát vesszük elő-erre kiváncsi lennék,mennyire tartod ezt hitelesnek,és megfelelőnek,tudom ismered,hiszen alapmű-nos ebben éppen a most következő részben,mely szerdán március 20 este, 20órakor kerül vetitésre(duna world 26/24rész Gyülekezés cimmel) több tiszt,többek között,egy őrnagy,egy bizonyos Alajos keresztnevű,talán Hajnal?,beszél arról,hogy soha semmi kegyetlenkedés ő alatta,körülötte nem történt.Tehát ilyen az ő látómezőjében soha nem volt,állitása szerint,mert sulyos következményekkel járt volna,a katonára nézve.
akkor ezek az emberek,tisztek,összevissza hadováltak volna 1982-ben ebben a Sára műben?
ez esetben,ha jól megnézzük,olyan ellentmondások vannak ebben a témakörben,a régi anyagokon,dokumentumokon belül is,hogy ihajjj.