Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #602107ez a világon mindenhol így van..szar étteremben szar kaja..sok helyen lefagyasztják másnap felengedik a halászlét..
Oda kell menni ahol kimondottan magyaros vagy halas kaják vannak és sokan vannak...ahol neked kapcsolják fel a világítást onnan menekülj.
Szegedi, paksi, bajai éttermek a legjobbak, de Balatonon is van pár jó hely. Budapesten a Kakas étteremben nagyon jó a harcsahallé (de minden kaja jó, süllőnek is süllőt kapsz nem afrikai harcsát)
A neves éttermek ma már kevésbé parasztosan főznek lájtos valamiket adnak el mert egy átlagkülföldi nehezen emészti a nehéz halászlét vagy igazi gulyást esetleg marhapörit.
Szegeden az újhíd mellett van egy halásztanya.. tökéletes halászlé.. utána szarvaspörkölt túróskapros nokedlivel..és persze vörösbor..én inkább fehéret.
Velencei tónál a cápa vendéglőben nyáron nagyon jó a halászlé.
A TEHAG tenyésztett elöször mesterségesen sok olyan halat amit másoknak nem sikerült.
Sok halat rabolnak a vizekről, azt mind felszívja a piac, a kínaiak is rengeteg halat esznek.
Tehát a statisztikánál sztem kb dupla annyi halat eszik a magyar.
http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20120531-halaszleorszagertekeles.html