Re: nincs cím
Előzmény: #600593"Tehát a G Astra vs. Ignis kérdésben nem hozzád kell fordulni :-)"
Hmm... akkor megleplek, pont az Ignis esetében éppen lehetne, mert az már volt második autonak. És pont azért, mert különc vagyok :) Mert az a jármű egy automata váltós GS, aminek történetesen ma ára sincs, mert manapság egyetlen(!) eladó darab sincs Magyarországon a hasznaltauto szerint, mert korábban mindet felvásárolták és elvitték külföldre, amit csak meghirdettek. Nekem tehát jelen kérdéskörben azért nem jutna eszembe az Ignis, mert ami jó, az nincs eladó, nem azért, mert bármi bajom lenne vele. Nomeg, nem tudom, hogy tudod-é, hogy mi a különbség a Subaru G3X Justy és az Ignis között? A logózása. Mert ugyanaz a két auto. Bizony. Annak idején még gondolkodtam is rajta, hogy szerzek egy első lökhárítót, meg egy kormánykereket és máris lesz egy Subarum bagóért :)
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Subaru_G3X_Justy.JPG
Nem véletlen, hogy a németek viszik mint a cukrot és ma is horror áron lehet náluk vásárolni, hiszen ők tudják, hogy Subarut vesznek valójában, ha azt a felszereltséget veszik meg Ignisben, aminek csak a matricáját cserélték át ;)
"és mi a jó autó? :) Mik a kritériumai?"
Mindenkinek más. Nekem például az, hogy ha beleülök, akkor úgy érezzem, hogy "otthon ülök" a """nagyszobában""" és jól érzem magam. Hogy ugyanaz az érzés vegyen körül.