Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #600430

Az az igazság, hogy még az új 4-es Audi is csak "másolja" a régi 6-os Audit, és nekem mindig is az az érzésem volt, hogy a többi csak "van a palettán", de ott szerintem sem jön ki az árkülönbség, illetve a logika. Egy 3-as Audi például sokminden, csak nem valami különös, egy 8-as már olyan, hogy értelmetlen, mert igazából sofőrlimuzin, a többi meg valahol értelmetlen, olyan divatcikk.

Egyébként, itt bejön az a különbség, hogy ki mit ért unalmason, én úgy gondolom, hogy egy A-B járműnél az a jó, ha unalmas, mert az azt jelenti, hogy jéghideg módon teszi a dolgát, nincs benne semmi meglepetés, egyszerűen olyan, mint egy kezes öszvér, megy, és kész. Semmi élvezet, de legalább semmi probléma sincs vele.

A kicsi kocsikat egyébként MINDIG karakterrel akarják eladni a prémium autokkal szemben, a prémiumra MINDIG egyfajta hűvösség és "bálnás" hangulat a jellemző. Egy anyahajó soha nem lesz olyan kezes és élvezetes vezetésű, mint egy motorcsónak, és a formavilága sem lesz soha olyan karakteres - de valahogy, nem is ez a céljuk ;)