Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #600343

Anno osztrákok megbolondultak amikor sok magyar ment ki a bálna 500 600as mercikkel..fiatalok és szépek voltak..vagy éppen susogós dzsoggingosok..

Náluk van egy életpálya..lehet tudni milyen végzettség vagy szakma mellett hány éves korodra milyen autód lesz és milyen környéken fogsz lakni..hol nyaralsz hol síelsz..

én ezt annyira nem szeretném egy ilyen lejárt életpályát..valakit ez vonz..

Valamikor azt gondoltam értelmes embereknek egy üzleti tárgyaláson nem kell villantani..mert a lényeget nézik nem a parasztvakítást..tudat alatt hat a látszólagos gazdagság, a sikeres, erős és követendő vezérhímet mintáz..tehát ha nem te diktálsz bizony meg kell jelenni..én nem vagyok öltönyös ember..egy sportos vonalat viszek..ez fexik nekem és a szakmámba is belefér, de fontos milyen autóval mész..innen már figyelnek...főleg kisvárosban.

Mostanában kevesebbet de régen heti 3-4 befektető vagy "pénzügyi tanácsadó cég embere keresett meg telefonon hetente-kéthetente leültem eggyel "tárgyalni" érdekelt a módszerük a megjelenésük amit kínáltak az általában nem. Elég jó megfigyelő vagyok..több dologra tudok egyszerre figyelni..meg kellően genya vagyok ,) (nem kell helyeselni) érdekelt ki tudom e őket moccantani a konform zónájukból..és arra hogy reagálnak..hogy jöttek be és hogy mennek ki..

Általában hibátlan megjelenés..naponta nyírt haj, laptop prezentációk..öltöny lakkcipő..lendületesség fallikus egyenes grafikonok.. mondták átvizsgálják a sajátom és a cég vagyoni helyzetét első kőrben utána javasolnak olyan "pénzügyi konstrukciókat" amiket csak ők tudnak elérni..de tuti a gazdagodás.

Soxor egyszerűen ki tudtam mozdítani őket a betanult sémából..előjött az ember esetleg a kisfiú..pl netbrókeres mondta a cége 4 pillérre épül utána felsorolt 2őt..megkérdeztem mi a másik kettő..elég rosszul kezelte verejtékezés habogás..netes segítség..pedig egy humorral elüthette volna.. vagy kimondja "hát ezt bizony elfelejtettem reggel még tudtam " ennyi lett volna...ráadásul nem is volt fontos.

Meg alap volt megkérdeztem " gondolom Önnek már vannak 100milliói"...

Fura az alaphelyzet..ha valaki tud egy tuti üzletet akkor lapít..összeszed amit tud és nyomja a bisnicet..utána megint összeszed amit tud..belevesz havert ismerőst és keres..de telefonon ismeretlenül ne akarjon engem senki gazdaggá tenni.

Mert ugye sorost nem kedvelem de ha bekopog akkor nem hajtom el hiszen bizonyított..