Re: nincs cím
Előzmény: #600049Emlékeztetnélek rá, hogy én válaszoltam arra, hogy a telkomadó per is igen érdekesen fog ezek után alakulni, hiszen az "ártatlan bárányokból" hirtelen frekvenciatolvaj lett. És mint említettem, nem az állam tette azzá őket, ezt ŐK ZSAROLTÁK KI MAGUKNAK AZ ÁLLAM ELLENÉBEN.
Ha befogták volna a pofájukat, most lenne frekvenciájuk és lenne állami mobiltársaság is, és békesség lenne. Azzal, hogy balhét csináltak, csak bemutatták, hogy valójában milyenek is valójában: az állam és a törvények felett állónak képzelték magukat. EZ pedig egy brüsszeli perben is bőségesen elég indok ahhoz, hogy "jóhiszeműségüket" örökre kitöröljék a jegyzőkönyvekből, és viszonylag ritka egy peres eljárásban az, hogy rosszhiszemű résztvevők nyerjenek.
Vagyis arról értekeztem, hogy ez az ítélet jót tett a brüsszeli pernek is, már persze a magyar állam szempontjából.
És én kérek elnézést, hogy nem a multiknak drukkolok, hanem a magyar államnak, és én kérek elnézést, hogy örülök annak, ha egy ilyen szemét tolvaj banda elbukik a magyar állam törvényei előtt.
Az meg, hogy innentől kezdve az állam nem tendereztetéssel ad frekvenciát, hanem előre minimumáron meghirdetetten, azon senki sem húzhatja el a száját, ha tehát ezentúl minden blokk a 10x-ébe fog kerülni annak, mint eddig, akkor sem tehetnek semmit, csak kifizetik szépen. Az meg több, mint amit visszakaphatnak. És akkor még mindig olcsóbban jönnek ki, mint amennyibe Hollandiában kerül ez nekik, ahol mellesleg az árrésük is kisebb, mint nálunk, és nem nagyobb a mobil penetráció, mint nálunk.