Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #597849Lárifári!
http://www.mfor.hu/cikkek/Ket_eve_nem_volt_ilyen_keves_uj_munkahely.html
Csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítottam (állítólag Churchill bácsi mondta, jó fej volt az öreg)
Tudom, hogy a kúrmányt, és Téged a tények, nem zavarnak(vagy zavarnak?).
Matekot államosítják, oszt jó napot... Egyébként a fityeszben is rájöttek már, hogy kaka van (eddig biztos a homokba dugták, a szép, okos fejüket), de kötelező mindent sikernek kommunikálni... de hamar eljön az igazság pillanata
Már leírtam, ha annyira baromira nőtt a foglalkoztatás ugye, akkor mi van a hatékonysággal?? Közmunkából nem lesz gazdasági növekedés (kiürül az ország ember!! a végén csak közmunkások maradnak, abból is csak 1), no meg beruházás nélkül sem, stb.....
Szóval álmodj tovább királylány, oszt vágd a centit.... még 4xx napig álmodozhatsz!
Egyébként mit szólsz ehhez:(loptam a pf-ről)
\"Pleschinger Gyula szerint a minisztérium számára is váratlanul rossz növekedési adat olyan külső körülményeknek tudható be, amelyek a mi érdekköreinken kívül voltak.\" (Kossuth Rádió G7)
\"Nem volt váratlan a tavalyi 1,7 százalékos gazdasági visszaesés, idén pedig már növekedés várható - mondta a Kossuth Rádióban a kormányszóvivő.\" (Kossuth Rádió 180 perc)
Nos?