Re: nincs cím
Camilla2 Előzmény: #595409Jajjj, nem akartam én háborút :-)) Mindenhol vannak rossz és jó emberek,de ez az ország borzasztóan centralizált.Persze a legjobb szakemberek pesten vannak,hiszen mindenki menekül vidékről,az ipar gyakorlatilag megszünt,a mezőgazdaságot a TSz-ek széthordásával tönkretették.Végig kell menni a kisfalvakban,meg kell nézni mi történt az állattartó épületekkel,a melléképületekkel,rogyadoznak,kivétel nélkül,agyonvágták az állattartást,egyedül a földnek van értéke.A közös szövetkezet pedig egy halott gondolat Magyarországon,amig "dögöljön meg a szomszéd tehene is" szemlélet van,márpadig a magyar ilyen !,sajnos.Kihalnak a magyar falvak és 2o-3o év múlva elnéptelenednek,ezt újra felépiteni ... hát nem tudom sikerül-e valaha ! Minden budapesten van,normális ország az amely lakosságának majd a fele egy helyen koncentrálodik ? ? Persze hogy mindenki pestre akar menni,hiszen a fizetések is (a GDP közel a 3x-a a vidékinek) duplája,mint vidéken,normális ország ez ? Van barátom pesten,de max 2 napot töltök nála,utána menekülök,nem csak pest miatt,hanem az ottani mentalitás miatt is,mindent jobban tud (a barátom is) affektál ,miközben lyukas a gatyája.25 évvel ezelőtt minden épületben voltak állatok,napi 16-18 órát dolgoztak a "parasztok",ma már nincs aki dolgozzon,anyósom falujában 115-en laknak (25 éve 28o volt) 99%-a nyugdijas és 7o éven felüli,minden 3. ház üres,a melléképületek összeroskadtak, aházak eladhatatlanok.Kocsmában ülnek ?,már kocsma sincs,valamikor helyet nem kaptál a vasárnap délelőtti ultipartiban,ma kocsma sincs ! Normális ország ez ? s ne felejtsétek ,soha nem az emberek a hibásak !!